Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 1090  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0007321 xpca^"
  1. ČIRČOVÁ, Vanda - STOVÍČEK, Filip - ČERŇANOVÁ, Lucia. Learning in Digital Environment – Competencies (Knowledge, Skill, Attitude). In Ekonomika, financie a manažment podniku XVII.. Medzinárodná konferencia. Ekonomika, financie a manažment podniku XVII. : zborník príspevkov z konferencie. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2024. ISBN 978-80-225-5125-0, s. 41-50. I-23-102-00.
    článok

    článok

  2. ZSIGMOND, Tibor et al. Motivation and Organisational Culture From the Perspective of SME Employees - A Case Study at the Time of COVID-19 Pandemic. - Registrovaný: Scopus. In International Journal of Services, Economics and Management. - Geneve : Inderscience Enterprises Limited. ISSN 1753-0822, 2024, vol. 15, no. 1, pp. 34-50. VEGA 1/0718/22, GAAA/2022/16.
    článok

    článok

  3. MATULČÍKOVÁ, Marta et al. Towards the Study of Professional Corporate Education in Terms of Its Thematic Focus and Outcomes. - Registrovaný: Scopus. In Emerging Science Journal. - Reggio Calabria : Ital Publication. ISSN 2610-9182, 2024, vol. 8, special Issue, pp. 58-72. VEGA 1/0328/21.
    článok

    článok

  4. PIWOWAR-SULEJ, Katarzyna et al. The Impact of Digitalization on Employees' Future Competencies: Has Human Resource Development a Conditional Role Here? - Registrovaný: Scopus. In Journal of Organizational Change Management. - Bingley : Emerald Publishing. ISSN 0953-4814, 2024, vol. 37, no. 8, pp. 36-52. VEGA 1/0623/22.
    článok

    článok

  5. OŽVOLDOVÁ, Katarína. Green Human Resource Management. What to Consider? In Významné aspekty udržateľného rozvoja II. : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5091-8, s. 113-121. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  6. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - KOSANIĆ, Lenka - GUBÍNIOVÁ, Katarína. Enhancing Sustainability: Evaluating the Deposit Return System for PET Bottles and Aluminium Cans in Slovakia - Insights from Retail Chain Employees and a Food Wholesaler Owner. In Významné aspekty udržateľného rozvoja II. : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5091-8, s. 41-48. VEGA 1/0398/22, KEGA 030EU-4/2022.
    článok

    článok

  7. BARKÓCIOVÁ, Miroslava. Stavebné odvetvie Slovenskej republiky. In Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XXV. (2023). Medzinárodná vedecká konferencia. Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XXV. (2023) : recenzovaný zborník príspevkov z 25. medzinárodnej vedeckej konferencie. - Košice : KKM PHF, 2023. ISBN 978-80-225-5131-1, s. 53-58.
    článok

    článok

  8. OŽVOLDOVÁ, Katarína. Biophilia: A Liaison Between Wellbeing and Environmental Sustainability? In Významné aspekty udržateľného rozvoja II. : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5091-8, s. 103-112. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  9. ZSIGMOND, Tibor - MURA, Ladislav. Emotional Intelligence and Knowledge Sharing as Key Factors in Business Management - Evidence From Slovak SMEs. - VEGA 1/0718/22, GAAA/2022/16. In Economics & Sociology : Journal of Scientific Papers. - Szczecin : Centre of Sociological Research. ISSN 2071-789X, 2023, vol. 16, no. 2, pp. 248-264. Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus.
    článok

    článok

  10. ZAGORŠEK, Branislav - ČAMBALÍKOVÁ, Andrea - NOVYSEDLÁK, Martin. Does Organizational Complexity Drive Green Innovation and so the Growth of Competitiveness Through Employee Motivation Tools? In Economics, Finance and Business Management 2023 : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. International Scientific Conference. Economics, Finance and Business Management 2023 [EFAM 2023] : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5058-1, pp. 394-399. VEGA 1/0006/22.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.