Výsledky vyhľadávania

  1. ROGOVSKÁ, Vanda. Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky : dizertačná práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2017. 139 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha


  2. SABÓOVÁ, Terézia. Vnímanie produktu v marketingovej komunikácii : diplomová práca. Školiteľ: Ľubica Knošková. Bratislava, 2017. 59 s.
    kniha

    kniha


  3. REHUŠOVÁ, Adriana. Rozvoj produktového portfólia vybranej firmy : diplomová práca. Školiteľ: Ľubica Knošková. Bratislava, 2017. 77 s.
    kniha

    kniha


  4. BIELIKOVÁ, Natália. Prístupy firiem k produktovým inováciám vo vybranom sortimente : diplomová práca. Školiteľ: Alena Donovalová. Bratislava, 2017. 63 s.
    kniha

    kniha


  5. ŠTIPALA, Denis. Inovatívne obaly v nápojovom a potravinárskom priemysle : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2017. 46 s.
    kniha

    kniha


  6. GULÁŠOVÁ, Lucia. Segmentácia spotrebiteľov podľa ich vzťahu k nákupu ekologických výrobkov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2017. 74 s.
    kniha

    kniha


  7. KOLEJÁKOVÁ, Zuzana. Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2017. 68 s.
    kniha

    kniha


  8. SMOLKOVÁ, Lenka. Nástroje ovplyvňujúce spotrebiteľské správanie v internetovom a kamennom obchode : diplomová práca. Školiteľ: Alena Donovalová. Bratislava, 2017. 62 s.
    kniha

    kniha


  9. BENIAČOVÁ, Natália. Vplyv vybraného nepotravinárskeho tovaru na životné prostredie : diplomová práca. Školiteľ: Alena Donovalová. Bratislava, 2017. 64 s.
    kniha

    kniha


  10. PODSTRELENÁ, Jana. Vnímanie dizajnu produktu pri spotrebiteľskom rozhodovaní : diplomová práca. Školiteľ: Ľubica Knošková. Bratislava, 2017. 72 s.
    kniha

    kniha