Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 19  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0001051^"
  1. MLÁKAY, Jozef et al. Tovaroznalectvo nepotravinárskych produktov : praktikum. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. 182 s. [9,524 AH]. ISBN 978-80-225-3394-2. [Počet ex. : 17, z toho voľných 13, prezenčne 4]
  2. HLÔŠKA, Branislav et al. Tovaroznalectvo priemyselného tovaru. 2. vyd. Bratislava : Ekonóm, 1996. 207 s. ISBN 80-225-0815-2. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  3. KOLLÁR, Vojtech et al. Tovaroznalectvo : základy kvality a ochrany tovaru. 2. vyd. Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 1994. 177 s. ISBN 80-225-0512-9. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  4. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : kvalita produkcie a produktov. 2. preprac. vyd. Bratislava : Edičné stredisko EU, 1994. 246 s. ISBN 80-225-0511-0. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  5. HLÔŠKA, Branislav et al. Tovaroznalectvo priemyselného tovaru. Bratislava : Edičné stredisko EU, 1994. 207 s. ISBN 80-225-0598-6. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  6. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : kvalita produkcie a produktov. Bratislava : Edičné stredisko Vysokej školy ekonomickej, 1992. 420 s. ISBN 80-225-0347-9. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  7. KOLLÁR, Vojtech et al. Tovaroznalectvo. Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1991. 177 s. ISBN 80-225-0272-3. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  8. KOVÁČ, Viliam et al. Tovaroznalectvo nepotravinárskeho tovaru. 1. vyd. Bratislava : VŠE, 1989. 430 s. ISBN 80-225-0039-9. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  9. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : návody na cvičenia 1. 2. vyd. Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1989. 164 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  10. KOVÁČ, Viliam et al. Hodnotenie tovaru ako súčasť systému riadenia akosti : záverečná správa výskumnej úlohy č. ŠPEV 904-332-306/06. Bratislava, 1989. 77 s.

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.