Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0006071^"
  1. LESÁKOVÁ, Dagmar. Správanie vo vzťahu k zdraviu : determinanty, perspektívy a intervenčné možnosti. Recenzenti: Valéria Michalová, Dana Šímová. 1. vydanie. Bratislava : GUPRESS, 2020. 115 s. [7,50 AH]. VEGA 1/0339/18. ISBN 978-80-973696-0-6.
  2. LESÁKOVÁ, Dagmar - DAŇO, Ferdinand. Transferovateľné zručnosti pre 3. stupeň štúdia. Recenzenti: Valéria Michalová, Dana Šímová. 1. vydanie. Praha : Wolters Kluwer ČR, 2019. [144 s.] [7,2 AH]. KEGA 001 EU-4/2017. ISBN 978-80-7598-484-5.
  3. ŠÍMOVÁ, Dana. [Europrojektovanie - príprava a riadenie projektov pre fondy európskych spoločenstiev]. In Marketingová panoráma : odborný časopis Slovenskej marketingovej spoločnosti. - Bratislava : Slovenská marketingová spoločnosť, 2004. ISSN 1336-1864, 2004, roč. 2, č. 2, s. 36. Recenzia na: Europrojektovanie - príprava a riadenie projektov pre fondy európskych spoločenstiev / Dagmar Lesáková. - Hronský Beňadik : NETRI, 2004. - ISBN 80-968904-4-1.
    článok

    článok

  4. ŠÍMOVÁ, Dana - LESÁKOVÁ, Dagmar. Analysis of marketing problems in Slovakian companies within globalisation processes. In Przedsiębiorstwa w obliczu procesów globalizacji i integracji : międzynarodowa konferencja naukowa pt, Ostrawa 24-25.04.2003. - Katowice : Górnośląska Wyższa Szkola Handlowa, 2003. ISBN 83-88402-52-8, s. 296-299.
    článok

    článok

  5. LESÁKOVÁ, Dagmar et al. Analýza marketingovej pripravenosti podnikovej sféry na vstup do Európskej únie : zborník vedeckých statí. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2003. 90 s. ISBN 80-225-1694-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  6. ŠÍMOVÁ, Dana. Podpora prílevu priamych zahraničných investícií a slovenského exportu prostredníctvom programu PHARE v Slovenskej republike : dizertačná práca. Školiteľ: Dagmar Lesáková. Bratislava, 2003. 150 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.