Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0018842^"
  1. JAROŠ, Michal. Financovanie malých a stredných podnikov v SR : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Belanová. Bratislava, 2015. 44 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.1 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  2. JAROŠ, Michal. Vplyv kapitálovej štruktúry na hodnotu spoločnosti na medzinárodných finančných trhoch : dizertačná práca. Školiteľ: Anna Polednáková. Bratislava, 2012. 122 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF4.9 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  3. JAROŠ, Michal. Vplyv kapitálovej štruktúry na hodnotu podniku vzhľadom na stav hospodárstva. In Ekonomika, financie a manažment podniku III. : medzinárodná vedecká konferencia doktorandov Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave. - Bratislava : Fakulta podnikového manažmentu EU, 2009. ISBN 978-80-225-2851-1, s. [1-5].
    článok

    článok

  4. JAROŠ, Michal. Meranie vplyvu kapitálovej štruktúry na trhovú hodnotu podniku. In Globalizácia finančných trhov a ich vplyv na medzinárodný finančný manažment. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2930-3, s. 26-30. VEGA 1/4585/07. 1/4585/07, VEGA, Globalizácia finančných trhov a jej dopad na medzinárodný finančný manažment.
    článok

    článok

  5. JAROŠ, Michal. Finančná kríza, jej následky a riešenia. In Ekonomika, financie a manažment podniku II. : vedecká konferencia doktorandov Fakulty podnikového manažmentu (pri príležitosti 55. výročia vzniku fakulty). - Bratislava : Fakulta podnikového manažmentu EU, 2008. ISBN 978-80-225-2628-9.
    článok

    článok

  6. JAROŠ, Michal. Zmena právnej formy spoločnosti. In Ekonomika, financie a manažment podniku I. : vedecká konferencia doktorandov. - Bratislava : Fakulta podnikového manažmentu EU, 2007. ISBN 978-80-225-2417-9.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.