Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 57  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0025673^"
  1. GONDÁROVÁ, Jana - VARGOVÁ, Emese - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Zmeny nákupného správania spotrebiteľov v segmente biopotravín spôsobené vplyvom pandémie Covid-19. In Významné aspekty udržateľného rozvoja : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-5002-4, s. 21-29. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  2. MYSLOVIČOVÁ BORDÁČOVÁ, Veronika. Využívanie Quick Response kódov v produktovej politike : diplomová práca. Školiteľ: Jana Gondárová. Bratislava, 2022. 93 s.
    kniha

    kniha

  3. VÉGH, Imre. Bezpečnosť vybraných produktov na vnútornom trhu : diplomová práca. Školiteľ: Jana Gondárová. Bratislava, 2022. 72 s.
    kniha

    kniha

  4. RÖTHOVÁ, Francesca. Využívanie dobrovoľných systémov posudzovania zhody v produktovej stratégii : diplomová práca. Školiteľ: Jana Gondárová. Bratislava, 2022. 60 s.
    kniha

    kniha

  5. STANKOVIČOVÁ, Romana. Využitie biopotravín v zariadeniach cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Jana Gondárová. Bratislava, 2022. 41 s.
    kniha

    kniha

  6. PIAČEKOVÁ, Alexandra. Nové možnosti aktivizácie predaja biopotravín : bakalárska práca. Školiteľ: Jana Gondárová. Bratislava, 2022. 42 s.
    kniha

    kniha

  7. NAGY, Ludvig. Návrh komunikačnej stratégie vo vybranej firme : bakalárska práca. Školiteľ: Jana Gondárová. Bratislava, 2022. 44 s.
    kniha

    kniha

  8. SEKOT, Patrik. Plytvanie potravinami v zariadeniach cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Jana Gondárová. Bratislava, 2022. 54 s.
    kniha

    kniha

  9. DUHAŇ, Peter. Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach : bakalárska práca. Školiteľ: Jana Gondárová. Bratislava, 2022. 55 s.
    kniha

    kniha

  10. PAULOVÁ, Katarína. Distribučné kanály biopotravín : bakalárska práca. Školiteľ: Jana Gondárová. Bratislava, 2022. 54 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.