Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 23  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0026992^"
  1. COPUŠ, Lukáš - ŠAJGALÍKOVÁ, Helena - WOJČÁK, Emil. Organizational Culture and its Motivational Potential in Manufacturing Industry: Subculture Perspective. - Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Web of Science. In Procedia Manufacturing. - Amsterdam : Elsevier Science B.V. ISSN 2351-9789, 2019, vol. 32, pp. 360-367 online.
    článok

    článok

  2. COPUŠ, Lukáš et al. Priemysel 4.0 a jeho dopad na organizačné systémy a ľudské zdroje. In The Journal of Culture. - Praha : Ústav etnologie. ISSN 2336-7857, 2019, vol. 9, no. 2, pp. 3-8. APVV-17-0656.
    článok

    článok

  3. WOJČÁK, Emil et al. Manažment. Recenzenti: Daniela Špirková, Emília Papulová. Bratislava : [Fakulta managementu Univerzity Komenského v Bratislave], 2017. 360 s. ISBN 978-80-89037-58-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  4. BAJZÍKOVÁ, Ľubica et al. How far is contract and employee telework implemented in SMEs and large enterprises (case of Slovakia). - Registrovaný: Web of Science. In International strategic management conference, ISMC 2016. international conference. Procedia Social and Behavioral Sciences : 12th International strategic management conference, ISMC 2016: Antalya, 28-30 October 2016. - [s.l.] : Elsevier, 2016, 2016, vol. 235, pp. 420-426 online.
    článok

    článok

  5. BAJZÍKOVÁ, Ľubica et al. Dynamics of Changes Toward Knowledge-based Economy in Slovak SMEs. In Rethinking Strategies for SMEs in Order to be Successful in the Global Environment. International Strategic Management Conference. Rethinking Strategies for SMEs in Order to be Successful in the Global Environment : 10th International Strategic Management Conference, Rome, Italy June 19 - 21, 2014. - [Rome] : Gezbe Institute of Technology, 2014. ISBN 978-605-86554-2-3, pp. 645-655 CD-ROM.
    článok

    článok

  6. BAJZÍKOVÁ, Ľubica et al. Are flexible work arrangements attractive enough for knowledge-intensive businesses? In New directions in sustainable growth and innovation strategies : the proceedings of 9th international stategic management conference, june 27-29, 2013, Riga-Latvia. - [Gebze, Turkey : Gebze Institute of Technology], 2013. ISBN 978-605-86554-0-9, s. 763-774 CD-ROM.
    článok

    článok

  7. WOJČÁK, Emil - MRÁZIK, Peter. Vplyv neetického správania sa na zrod a priebeh hospodárskej krízy. In Management challenges in the 21st century : managing the intangible: ethics and value changes in business, education and research : conference proceedings : [5th international research conference] : april 25, 2013, Bratislava. - Bratislava : [School of Management/Vysoká škola manažmentu v Trenčíne], 2013. ISBN 978-80-89306-20-6, s. 59-65. Dostupné na : <http://www.cutn.sk/Library/proceedings/mch_2013/editovane_prispevky/9.Woj%C4%8D%C3%A1k_Mr%C3%A1zik.pdf>
    článok

    článok

  8. BAJZÍKOVÁ, Ľubica et al. Dynamika zmien vo vedomostnej spoločnosti vo vybraných sektoroch slovenskej ekonomiky. Recenzenti Daniela Špirková, Daniela Zemanovičová. 1. vyd. Bratislava : Ofprint, 2013. 141 s. [6,80 AH]. VEGA 1/0627/11. ISBN 978-80-89037-41-4.
  9. ŠAJGALÍKOVÁ, Helena et al. Revisiting new managerial competences: is there enough motivation to apply them? In 8th international strategic management conference : new opportunities for global collaboration & strategic alliances in the era of "New Normal". - [Barcelona], 2012. ISBN 978-605-60771-9-7, s. 865-872.
    článok

    článok

  10. BAJZÍKOVÁ, Ľubica - WOJČÁK, Emil - ŠAJGALÍKOVÁ, Helena. Flexibility in knowledge-intensive sectors (Case of Slovakia). In Building capabilities for sustainable global business: balancing corporate success & social good : proceedings of the 12th international conference of the Society for global business & economic development (SGBED), July 21-23 2011, Singapore. - Montclair : Montclair State University, 2011. ISBN 978-0-9837898-3-3, s. 1689-1700.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.