Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 362  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0035517^"
  1. LUKÁČ, Viktor. Different Communication Patterns between Men and Women in Interaction : bakalárska práca. Školiteľ: Jozef Štefčík. Bratislava, 2023. 64 s.
    kniha

    kniha

  2. BARTOŠOVÁ, Emily. The Portrayal of Princess Diana in the Media : a Linguistic Analysis : bakalárska práca. Školiteľ: Silvia Adamcová. Bratislava, 2023. 63 s.
    kniha

    kniha

  3. BIŠČOVÁ, Magdaléna. The Process of Illustrating and Translating a Children´s Book : diplomová práca. Školiteľ: Jozef Štefčík. Bratislava, 2023. 62 s.
    kniha

    kniha

  4. CIBULOVÁ, Karolína. Depiction of Characters and Relations in the Work “Who is Afraid of Virginia Woolf?“ by Edward Albee : bakalárska práca. Školiteľ: Sonia Krajčík Danišová. Bratislava, 2023. 49 s.
    kniha

    kniha

  5. ČAPLOVIČOVÁ, Magdaléna. Interkulturelles Lernen als Triebfaktor interkultureller Verständigung : bakalárska práca. Školiteľ: Milena Helmová. Bratislava, 2023. 53 s.
    kniha

    kniha

  6. DEÁK, Barbara. The Informal Symbols of Chosen Culture(s) : bakalárska práca. Školiteľ: Tatiana Hrivíková. Bratislava, 2023. 44 s.
    kniha

    kniha

  7. DZURIAKOVÁ, Viktória. Communication, Body Language, and Gestures Around the World : bakalárska práca. Školiteľ: Eva Stradiotová. Bratislava, 2023. 50 s.
    kniha

    kniha

  8. DRGOVÁ, Adriana. Wirtschaftliche Folgen der Coronakrise und ihre Lösung in Deutschland : bakalárska práca. Školiteľ: Magdaléna Paté. Bratislava, 2023. 64 s.
    kniha

    kniha

  9. KERDÍKOVÁ, Petra Mária. The Challenges of Cultural Identity Preservation in a Foreign Cultural Context : bakalárska práca. Školiteľ: Tatiana Hrivíková. Bratislava, 2023. 55 s.
    kniha

    kniha

  10. FRAŇO, Juraj. Portayal of the Genre of Sci-fi in the Work “Veldt“ by Ray Bradbury : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Zamborová. Bratislava, 2023. 61 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.