Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 10  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0045267^"
  1. KRÁLIK, Peter et al. Praktický sprievodca účtovníctvom : základné dielo : stav - júl 2003. 3/2003. Bratislava : Verlag Dashöfer, vydavateľstvo, s.r.o., 2003. [100] s. ISSN 1335-8529.
  2. KRÁLIK, Peter et al. Praktický sprievodca účtovníctvom : základné dielo : stav - apríl 2003. 2/2003. Bratislava : Verlag Dashöfer, vydavateľstvo, s.r.o., 2003. 154 s. ISSN 1335-8529.
  3. KRÁLIK, Peter et al. Praktický sprievodca účtovníctvom : základné dielo : stav - október 2003. 4/2003. Bratislava : Verlag Dashöfer, vydavateľstvo, s.r.o., 2003. 144 s. ISSN 1335-8529.
  4. KRÁLIK, Peter et al. Praktický sprievodca účtovníctvom : základné dielo : stav november 2002. 4/2002. Bratislava : Verlag Dashöfer, vydavateľstvo, s.r.o., 2002. 246 s. ISSN 1335-8529.
  5. KRÁLIK, Peter et al. Praktický sprievodca účtovníctvom : základné dielo : stav máj 2002. 2/2002. Bratislava : Verlag Dashöfer, vydavateľstvo, s.r.o., 2002. 306 s. ISSN 1335-8529.
  6. KRÁLIK, Peter et al. Praktický sprievodca účtovníctvom : základné dielo : stav august 2002. 3/2002. Bratislava : Verlag Dashöfer, vydavateľstvo, s.r.o., 2002. 272 s. ISSN 1335-8529.
  7. KRÁLIK, Peter et al. Praktický sprievodca účtovníctvom : základné dielo : stav február 2002. 1/2002. Bratislava : Verlag Dashöfer, vydavateľstvo, s.r.o., 2002. 292 s. ISSN 1335-8529.
  8. KRÁLIK, Peter et al. Praktický sprievodca účtovníctvom : základné dielo : stav apríl 2001. Bratislava : Verlag Dashöfer, vydavateľstvo, s.r.o., 2001. 268 s. ISBN 80-967968-1-X.
  9. KRÁLIK, Peter et al. Praktický sprievodca účtovníctvom : základné dielo : stav máj 2000. Bratislava : Verlag Dashöfer, vydavateľstvo, s.r.o., 2000. 268 s. ISBN 80-967968-1-X.
  10. KRÁLIK, Peter et al. Praktický sprievodca účtovníctvom : základné dielo : stav október 2000. Bratislava : Verlag Dashöfer, vydavateľstvo, s.r.o., 2000. 280 s. ISBN 80-967968-1-X.


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.