Výsledky vyhľadávania
- GAJDA, Robert et al. Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego. - Registrovaný: Scopus. In Żywność : Nauka - Technologia - Jakość. - Kraków : Polish Society of Food Technologists. ISSN 2451-0769, 2025, r. 32, nr. 1, s. 30-45.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 458.2 KB verejne dostupné - GAJDA, Robert et al. Różnice we wzorach żywieniowych starszych kobiet na Górnym Śląsku ze względu na ich sytuację finansową i społeczną. - Registrovaný: Scopus. In Żywność : Nauka - Technologia - Jakość. - Kraków : Polish Society of Food Technologists. ISSN 2451-0769, 2025, r. 32, nr. 1, s. 131-153.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 452.1 KB verejne dostupné - WOJCIECHOWSKA-SOLIS, Julia et al. Factors Determining Buying Behavior on the Organic Food Market in the Visegrad Group Countries-Using Canonical Correlation Analysis. - Registrovaný: Scopus. In Sustainability : [International Journal of Environmental, Cultural, Economic and Social Sustainability]. - Basel : MDPI. ISSN 2071-1050, 2025, vol. 2, no. 17, pp. 1-21. 22320288.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 995.7 KB verejne dostupné - WOJCIECHOWSKA-SOLIS, Julia et al. Consumer in the Organic Food Market : Example of Visegrad Countries. Reviewed by: Sebastian Stępień, Michał Roman. 1st Edition. Warszawa : CeDeWu, 2024. 169 s. [8,45 AH]. Grant 22320288. ISBN 978-83-8102-896-7.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 8.1 MB verejne dostupné - HORČIČKOVÁ, Veronika. Zmeny postojov a nákupného správania spotrebiteľov súvisiace s udržateľnými produktmi : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2024. 81 s.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 245.2 KB z IP adresy EU po prihlásení Elektronická verzia práce 1.6 MB z IP adresy EU po prihlásení - BRNČÍKOVÁ, Kristína. Problémy a výzvy spojené s označovaním udržateľných produktov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2024. 88 s.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 3.3 MB z IP adresy EU po prihlásení - BAŤKOVÁ, Lenka. Problémy a výzvy spojené s označovaním udržateľných produktov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2024. 93 s.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 91.1 KB z IP adresy EU po prihlásení Elektronická verzia práce 6.7 MB z IP adresy EU po prihlásení - KLAMO, Viktor. Kvalita a kontrola produktov v podmienkach štvrtej priemyselnej revolúcie : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2024. 63 s.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1.1 MB z IP adresy EU po prihlásení - KOŠÚT, Henrik Ján. Environmentálne správanie firiem a ich hodnotenie spotrebiteľmi : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2024. 96 s.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 104.9 KB z IP adresy EU po prihlásení Elektronická verzia práce 1.4 MB z IP adresy EU po prihlásení - ŠVECOVÁ, Martina. Faktory ovplyvňujúce ponuku a dopyt na európskom trhu udržateľných produktov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2024. 78 s.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 284.8 KB z IP adresy EU po prihlásení Elektronická verzia práce 2.4 MB z IP adresy EU po prihlásení