Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0055160^"
  1. PAZÚRIKOVÁ, Veronika. Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu výrobcov a predajcov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2016. 84 s.
    kniha

    kniha

  2. PAZÚRIKOVÁ, Veronika. Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov v SR : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata A. Jarossová. Bratislava, 2014. 66 s.
    kniha

    kniha

  3. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - PAZÚRIKOVÁ, Veronika. Tradičné a regionálne potraviny: znalosť ich označovania spotrebiteľmi. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2014. ISSN 1337-7493, 2014, roč. 7, č. 28, s. 520-536. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  4. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - PAZÚRIKOVÁ, Veronika. Traditional and Regional Foods from the Slovak Consumer's View. - Registrovaný: Web of Science. In Application of knowledge in process of business dynamization in Central Europe. International scientific conference. Application of knowledge in process of business dynamization in Central Europe : the proceedings of the 5th international scientific conference on trade, international business and tourism : 16. - 17. october 2014, Mojmírovce, Slovak Republic. - Bratislava : EKONÓM publishing, 2014. ISBN 978-80-225-3994-4, pp. 205-214 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.