Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0057823^"
  1. BEŇAČKA, Ján. Vnútrofiremná elektronická komunikácia : diplomová práca. Školiteľ: Anikó Töröková. Bratislava, 2018. 78 s.
    kniha

    kniha

  2. BEŇAČKA, Ján. Analýza spotrebiteľského správania : bakalárska práca. Školiteľ: Jana Kissová. Bratislava, 2016. 38 s.
    kniha

    kniha

  3. DidInfo 2015. Národná konferencia. DidInfo 2015 : recenzovaný zborník : 21. ročník národnej konferencie : [15. - 17. apríl 2015], Banská Bystrica, Slovensko. Editor: Ľudovít Trajteľ. 1. vyd. Banská Bystrica : Fakulta prírodných vied Univerzity Mateja Bela Banská Bystrica, 2015. CD-ROM [199 s.]. ISBN 978-80-557-0852-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    DidInfo 2015

    elektronická kniha

  4. GAŠPERANOVÁ, Agneša. Implementácia IKT do vzdelávania na NHF EU v Bratislave. In DidInfo 2015. Národná konferencia. DidInfo 2015 : recenzovaný zborník : 21. ročník národnej konferencie : [15. - 17. apríl 2015], Banská Bystrica, Slovensko. - Banská Bystrica : Fakulta prírodných vied Univerzity Mateja Bela Banská Bystrica, 2015. ISBN 978-80-557-0852-2, s. 189 CD-ROM. VEGA 1/0975/15.
    článok

    článok

  5. TÖRÖKOVÁ, Anikó - BOLEK, Vladimír. Proces zmeny vzdelávacích metód vplyvom učebných štýlov. In DidInfo 2015. Národná konferencia. DidInfo 2015 : recenzovaný zborník : 21. ročník národnej konferencie : [15. - 17. apríl 2015], Banská Bystrica, Slovensko. - Banská Bystrica : Fakulta prírodných vied Univerzity Mateja Bela Banská Bystrica, 2015. ISBN 978-80-557-0852-2, s. 34-41. VEGA 1/0336/14.
    článok

    článok

  6. GAŠPERANOVÁ, Agneša. Elektronická prezentácia - odporúčania k tvorbe dobrej prezentácie. In DidInfo. národná konferencia. DidInfo 2014 : recenzovaný zborník z 20. ročníka národnej konferencie: Banská Bystrica, 2.- 4. apríl 2014. - Banská Bystrica : Univerzita Mateja Bela, Banská Bystrica, 2014. ISBN 978-80-557-0698-6, s. 38-44.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.