Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 25  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0064032^"
  1. HALASOVÁ, Henrieta. Chcete dobré predaje? Buďte zelení! In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2020. ISSN 1335-2008, 2020, roč. 25, č. 1, s. 22-23.
    článok

    článok

  2. HALASOVÁ, Henrieta. Dáta namiesto intuície. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2018. ISSN 1335-2008, 2018, roč. 23, č. 1, s. 26-27.
    článok

    článok

  3. HALASOVÁ, Henrieta. Slováci fandia radlerom. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2018. ISSN 1335-2008, 2018, roč. 23, č. 4, s. 14-15.
    článok

    článok

  4. HALASOVÁ, Henrieta. Lepšie ako recyklácia. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2018. ISSN 1335-2008, 2018, roč. 23, č. 4, s. 20.
    článok

    článok

  5. HALASOVÁ, Henrieta. Komfort chceme aj pod stanom. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2018. ISSN 1335-2008, 2018, roč. 23, č. 4, s. 28-29.
    článok

    článok

  6. HALASOVÁ, Henrieta. Slovensko, do toho! In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2017. ISSN 1335-2008, 2017, roč. 22, č. 3, s. 6-7.
    článok

    článok

  7. HALASOVÁ, Henrieta. Už nie je náš každodenný. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2017. ISSN 1335-2008, 2017, roč. 22, č. 3, s. 14-15.
    článok

    článok

  8. HALASOVÁ, Henrieta. Zákon od nákupov neodradil. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2017. ISSN 1335-2008, 2017, roč. 22, č. 4, s. 14.
    článok

    článok

  9. HALASOVÁ, Henrieta. Slovenské má zelenú. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2017. ISSN 1335-2008, 2017, roč. 22, č. 5, s. 16.
    článok

    článok

  10. HALASOVÁ, Henrieta. Ako whisky vyletela z hniezda. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2017. ISSN 1335-2008, 2017, roč. 22, č. 5, s. 24.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.