Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0069819^"
  1. ŠORF, Martin. Využitie metód Value at Risk v bankovom a podnikovom sektore na Slovensku. In Finančné trhy : vedecký časopis = scientific journal. - Bratislava : Derivát, 2018. ISSN 1336-5711, 2018, roč. 15, č. 1, s. 1-7 online. VEGA 1/0946/17.
    článok

    článok

  2. ŠORF, Martin. Interpretačná hodnota charakteristických vlastností rôznych metód Value at Risk. In Finančné trhy : vedecký časopis = scientific journal. - Bratislava : Derivát, 2018. ISSN 1336-5711, 2018, roč. 15, č. 1, s. 1-6 online. VEGA 1/0946/17.
    článok

    článok

  3. ŠORF, Martin. Nové prístupy využitia metód Value at Risk pri meraní finančných rizík : dizertačná práca. Školiteľ: Rudolf Sivák. Bratislava, 2018. 116 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  4. ŠORF, Martin. Problematické stránky štandardných metód Value at Risk. In Finančné trhy : vedecký časopis = scientific journal. - Bratislava : Derivát, 2017. ISSN 1336-5711, 2017, roč. 14, č. 4, s. 1-6 online.
    článok

    článok

  5. ŠORF, Martin. Neistota v meraní miery neistoty metódami Value at Risk. In Finančné trhy : vedecký časopis = scientific journal. - Bratislava : Derivát, 2017. ISSN 1336-5711, 2017, roč. 14, č. 3, s. 1-9 online. VEGA 17-101-01006 (Úverový cyklus, kreditné riziko a jeho determinanty v krajinách strednej a východnej Európy).
    článok

    článok

  6. GERTLER, Ľubomíra - ŠORF, Martin. Miera neistoty a vplyv spôsobov jej merania na výsledky modelovania value at risk. In Acta aerarii publici : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta Univerzity Mateja Bela, 2017. ISSN 1336-8818, 2017, roč. 14, č. 2, s. 5-13. APVV-15-0322. APVV-15-0322, APVV, Konkurencieschopnosť, ekonomický rast a prežitie firiem.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.