Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3086  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth k0001208^"
  1. Current Trends in Business Administration. Scientific Seminar. Current Trends in Business Administration : Conference Proceedings. Editors: Peter Štetka, Diana Pallérová, Peter Pajonk, Kristián Drugda ; reviewers: Lucia Bursíková, Róbert Šlosár. 1st Edition. Bratislava : Katedra podnikovohospodárska FPM EU, 2024. 239 s. [11,95 AH]. ISBN 978-80-225-5177-9.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené7.6 MBdostupné po prihlásení
  2. Generic, Convergence and Model Approaches of Environmental Production and Logistics in Business Development in Slovakia II. : Proceedings of Scientific Papers. Brigita Boorová et al., Editor: Mária Barteková ; reviewers: Ľudomír Šlahor, Katarína Rentková, Katarína Remeňová. 1. vydání. České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2024. 89 s. [4,92 AH]. VEGA 1/0465/23. ISBN 978-80-7556-153-4.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené1.2 MBdostupné po prihlásení
  3. Generic, Convergence and Model Approaches of Environmental Production and Logistics in Business Development in Slovakia I. : Proceedings of Scientific Papers. Brigita Boorová a kol., Editor: Mária Kmety Barteková ; reviewers: Ľudomír Šlahor, František Pollák, Katarína Remeňová. 1. vydání. České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2024. 52 s. [3,13 AH]. VEGA 1/0465/23. ISBN 978-80-7556-144-2.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené1.1 MBdostupné po prihlásení
  4. The Role of Cultural and Creative Industry Entities in the Context of Sustainable Development : Proceedings of Scientific Papers : VEGA 1/0582/22. Jakub Kintler et al., Editorial and Compilation Work: Dana Hrušovská, Jakub Kintler ; scietific Rewiewers: Miroslava Szarková, Adam Sulich, Nora Grisáková. 1st Edition. České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2024. 133 s. [6,7 AH]. VEGA 1/0582/22. ISBN 978-80-7556-155-8.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené3.6 MBdostupné po prihlásení
  5. Strengthening the Position of Institutionalized Sustainable Development and Inclusion by Supporting Agenda 2030 Research and Education and Inclusive Diversity Behavior. Gabriela Dubcová et al., Editorial and Compilation Work: Ľubica Foltínová ; scientific Reviewers: Petr Suchánek, Emil Velinov. 1st Edition. Brno : Masaryk University, 2024. 249 s. [18,32 AH]. KEGA 019EU-4/2022, VEGA 1/0462/23. ISBN 978-80-280-0656-3.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené5.8 MBdostupné po prihlásení
  6. HUČKO, František. Vplyv pandémie COVID 19 a aktuálnych ekonomických dopadov na podnikanie stavebného podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Miroslav Uhliar. Bratislava, 2024. 59 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce872.9 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  7. HULMANOVÁ, Lucia. Predajná politika podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Grančičová. Bratislava, 2024. 46 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha11.1 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce679.2 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  8. HUSÁROVÁ, Hana. Mzdový systém vo vybranom podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Iveta Kufelová. Bratislava, 2024. 53 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce662.1 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  9. HECHT, Miloš. Marketing neziskovej organizácie : bakalárska práca. Školiteľ: Dana Hrušovská. Bratislava, 2024. 80 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.7 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  10. HIRKOVÁ, Tatiana. Analýza vývoja spotrebiteľských preferencií v prostredí vybraného výrobného odvetvia : bakalárska práca. Školiteľ: Vladimír Hojdik. Bratislava, 2024. 59 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha754.5 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.1 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.