Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 23  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0022228^"
  1. KAČÍR, Klement. Kto je vlastne manažér? In Profit : ľudia - peniaze - podnikanie. - Bratislava : TREND HOLDING, s.r.o., 2004. ISSN 1335-4620, 26.7.2004, č. 29-30, s. 62-63.
    článok

    článok

  2. KAČÍR, Klement. Rozhodovanie v činnosti manažéra. In Verejná správa : revue pre miestnu štátnu správu a samosprávu. - Bratislava : Ministerstvo vnútra SR, 1997, 1997, č. 2, s. 16.
    článok

    článok

  3. KAČÍR, Klement. Podnikateľské vedenie ľudí. In Verejná správa : revue pre miestnu štátnu správu a samosprávu. - Bratislava : Ministerstvo vnútra SR, 1997, 1997, č. 3, s. 13.
    článok

    článok

  4. KAČÍR, Klement. Podnikateľská organizácia riadenia. In Verejná správa : revue pre miestnu štátnu správu a samosprávu. - Bratislava : Ministerstvo vnútra SR, 1997, 1997, č. 6, s. 21.
    článok

    článok

  5. KAČÍR, Klement. Čas - základný zdroj manažéra. In Verejná správa : revue pre miestnu štátnu správu a samosprávu. - Bratislava : Ministerstvo vnútra SR, 1997, 1997, č. 7, s. 17.
    článok

    článok

  6. KAČÍR, Klement. Modely vedenia ľudí. In Verejná správa : revue pre miestnu štátnu správu a samosprávu. - Bratislava : Ministerstvo vnútra SR, 1997, 1997, č. 4, s. 20.
    článok

    článok

  7. KAČÍR, Klement. Komunikácia a informácie v riadení. In Verejná správa : časopis pre štátnu správu a samosprávu. - Bratislava : Ministerstvo vnútra SR, 1996, 1996, č. 25, s. 16.
    článok

    článok

  8. KAČÍR, Klement. Činnosť manažéra. In Verejná správa, 1995, č. 12, s. 20.
    článok

    článok

  9. KAČÍR, Klement. Základy moderného manažmentu. In Verejná správa, 1995, č. 5, s. 20.
    článok

    článok

  10. KAČÍR, Klement. Postuláty podnikateľskej racionality postindustriálnej ekonomiky : Pohľad vnútorným okom na manažment vo svete. In Účtovnícke, audítorské, finančné zvesti, 1994, roč. 2, č. 2, s. 45-48.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.