Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 265  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0030423^"
  1. OCHOTNICKÝ, Pavol et al. Základné makroekonomické rámce vývoja slovenskej ekonomiky v roku 2023. 1. vydanie. Bratislava : Slovenská obchodná a priemyselná komora, 2023. 115 s. [5,75 AH]. ISBN 978-80-89105-85-4.
  2. ORAVEC, Filip. Zmeny v štruktúre bilancie komerčných bánk od finančnej krízy a ich opodstatnenie : bakalárska práca. Školiteľ: Pavol Ochotnický. Bratislava, 2023. 48 s.
    kniha

    kniha

  3. SUŠIENKA, Peter. Fiškálna udržateľnosť v pandemickom a post pandemickom období : diplomová práca. Školiteľ: Pavol Ochotnický. Bratislava, 2023. 51 s.
    kniha

    kniha

  4. ZEMAN, Jakub. Fiškálna konkurencieschopnosť a digitalizácia : dizertačná práca. Školiteľ: Pavol Ochotnický. Bratislava, 2023. 141 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  5. JANČOV, Viktor Emanuel. Environmentálne a sociálne (ESG) investovanie a akciové trhy : diplomová práca. Školiteľ: Pavol Ochotnický. Bratislava, 2023. 71 s.
    kniha

    kniha

  6. KOPTÁKOVÁ, Martina. Green total factor productivity and economic competitiveness : diplomová práca. Školiteľ: Pavol Ochotnický. Bratislava, 2023. 53 s.
    kniha

    kniha

  7. KRÝDL, Gabriel. Nové výzvy pre udržateľné penzijné systémy : diplomová práca. Školiteľ: Pavol Ochotnický. Bratislava, 2023. 70 s.
    kniha

    kniha

  8. STIKSOVÁ, Florencia. Digitalizácia firiem a schopnosť ich prežitia : diplomová práca. Školiteľ: Pavol Ochotnický. Bratislava, 2023. 76 s.
    kniha

    kniha

  9. ŠTUNDOVÁ, Alexandra. Strengths and Weaknesses of the Competitiveness of the Slovak Economy : diplomová práca. Školiteľ: Pavol Ochotnický. Bratislava, 2023. 66 s.
    kniha

    kniha

  10. SERVÁTKA, Maroš. On the Behavioral Foundation of Reciprocity : habilitačná práca. Oponent: Pavol Ochotnický... [et al.]. Bratislava, 2022. 150 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.