Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 22  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0042045^"
  1. STEINHAUSER, Dušan. Metódy výskumu v ekonomických systémoch cestovného ruchu a medzinárodnom podnikaní. Recenzenti: Vanda Rogovská, Jozef Palkovič, Jozef Gáll, Miroslava Čukanová. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. 83 s. [6,325 AH]. ISBN 978-80-225-5016-1. [Počet ex. : 12, z toho voľných 8, prezenčne 2]
  2. KRNÁČOVÁ, Paulína - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Tovaroznalectvo potravinárskeho tovaru : zadania na cvičenia. Recenzentky: Alica Lacková, Vanda Rogovská. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. 92 s. [3,88 AH]. ISBN 978-80-225-4696-6. [Počet ex. : 12, z toho voľných 10, prezenčne 2]
  3. KRNÁČOVÁ, Paulína - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Tovaroznalectvo potravinárskeho tovaru : praktikum. Recenzenti: Alica Lacková, Igor Kačeňák, Vanda Rogovská. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. 183 s. [9,15 AH]. ISBN 978-80-225-4695-9.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  4. ROGOVSKÁ, Vanda - MASÁR, Ivan. Tendencie v pivovarníckom priemysle v Českej Republike a na Slovensku. In Ekonomika poľnohospodárstva : vedecké periodikum k otázkam agrárnej ekonomiky a politiky. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2018. ISSN 1338-6336, 2018, roč. 18, č. 3, s. 58-69.
    článok

    článok

  5. ROGOVSKÁ, Vanda. Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky : dizertačná práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2017. 139 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  6. LACKOVÁ, Alica. [Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku]. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2017. ISSN 1337-7493, 2017, roč. 10, č. 38, s. 252-253. Recenzia na: Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku : záverečná správa za celé obdobie riešenia projektu VEGA 1/0635/14 : obdobie riešenia projektu do 01/2014 do 12/2016 / vedúci projektu: Malgorzata A. Jarossová, spoluriešitelia: Alica Lacková ... [et al.]. 1. vyd. - Bratislava, 2016. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  7. MICHALÍKOVÁ, Lucia. Škodlivé vplyvy pôsobiace na tovar v procese obehu : bakalárska práca. Školiteľ: Vanda Rogovská. Bratislava, 2016. 47 s.
    kniha

    kniha

  8. BARTALSKÝ, Dominik. Inovácia značky verzus koncept lovemarks : bakalárska práca. Školiteľ: Vanda Rogovská. Bratislava, 2016. 40 s.
    kniha

    kniha

  9. RAČKOVÁ, Lenka. Funkčné potraviny na slovenskom trhu : bakalárska práca. Školiteľ: Vanda Rogovská. Bratislava, 2016. 43 s.
    kniha

    kniha

  10. GÖRÖGOVÁ, Lenka. Geneticky modifikované potraviny - porovnanie aktuálneho stavu na Slovensku a vo svete : bakalárska práca. Školiteľ: Vanda Rogovská. Bratislava, 2016. 51 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.