Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 149  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0048784^"
  1. BENEDIK, Adam. Racionalizácia gastronomickej prevádzky pizzeria : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 38 s.
    kniha

    kniha

  2. DESTEFANIS, Nataly. Racionalizácia gastronomickej prevádzky snack bar : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 45 s.
    kniha

    kniha

  3. GRZNÁROVÁ, Soňa. Racionalizácia gastronomickej prevádzky denný bar : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 37 s.
    kniha

    kniha

  4. HOMOLOVÁ, Alexandra. Racionalizácia gastronomickej prevádzky grill bar : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 50 s.
    kniha

    kniha

  5. HORVÁTHOVÁ, Nikola. Možnosti rozvoja gastroturizmu na Slovensku : diplomová práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 60 s.
    kniha

    kniha

  6. VIZINOVÁ, Klaudia. Racionalizácia gastronomickej prevádzky aperitív bar : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 48 s.
    kniha

    kniha

  7. NOVACKÁ, Ľudmila et al. Glossary. In Interpretation of European Cultural Heritage in Tourism. - Praha : Oeconomica, 2020. ISBN 978-80-245-2391-0, pp. 392-411 [1,3 AH] online. MIECAT Project.
    článok

    článok

  8. ČECHOVÁ, Patrícia. Súčasné trendy v agroturizme a jeho využitie na Slovensku : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2020. 53 s.
    kniha

    kniha

  9. GREŇOVÁ, Lucia. Produkt cestovného ruchu pre segment klientely do 65 rokov : diplomová práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2020. 71 s.
    kniha

    kniha

  10. ČAKANIŠIN, Adrián. Revitalizácia ubytovacieho zariadenia : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2020. 48 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.