Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 52  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0001617 xknid^"
  1. BURIKOVÁ, Petronela. Kritériá investorov rizikového kapitálu aplikované na vybrané IT slovenské startupy : diplomová práca. Školiteľ: Kristián Kalamen. Bratislava, 2023. 89 s.
    kniha

    kniha

  2. HOLMANNOVÁ, Nicole. Analýza problémov spojených s rastom vo vybranom Slovenskom startupe : bakalárska práca. Školiteľ: Róbert Hanák. Bratislava, 2023. 81 s.
    kniha

    kniha

  3. SPIEGELHAUER, Matthias. Private versus state criteria for Slovak start-ups support : diplomová práca. Školiteľ: Róbert Hanák. Bratislava, 2023. 75 s.
    kniha

    kniha

  4. PLASKÚR, Dávid. Úspešné slovenské startupy v IT oblasti - expost hodnotenie : bakalárska práca. Školiteľ: Michal Zelina. Bratislava, 2023. 59 s.
    kniha

    kniha

  5. MAGICOVÁ, Zuzana. Súkromné verzus štátne kritériá podpory slovenských start-upov : diplomová práca. Školiteľ: Jana Filanová. Bratislava, 2023. 87 s.
    kniha

    kniha

  6. KEVICKÝ, Juraj. Analýza problémov spojených s rastom vo vybranom Slovenskom IT startupe : bakalárska práca. Školiteľ: Róbert Hanák. Bratislava, 2022. 64 s.
    kniha

    kniha

  7. CHRENKOVÁ, Lea Andrea. Overenie vzťahu medzi finančnými výsledkami a kvalitou spracovania podnikateľského zámeru : bakalárska práca. Školiteľ: Róbert Hanák. Bratislava, 2022. 58 s.
    kniha

    kniha

  8. TOTKA, Michal. Proces a metódy hodnotenia nových produktov a služieb pomocou softvérovej podpory v konkrétnom podniku v SR : bakalárska práca. Školiteľ: Róbert Hanák. Bratislava, 2022. 61 s.
    kniha

    kniha

  9. OLLÉOVÁ, Vivien. Overenie vzťahu medzi finančnými výsledkami a kvalitou spracovania podnikateľského zámeru : diplomová práca. Školiteľ: Róbert Hanák. Bratislava, 2022. 72 s.
    kniha

    kniha

  10. HASPROVÁ, Mária. Overenie vzťahu medzi finančnými výsledkami a kvalitou spracovania podnikateľského zámeru : diplomová práca. Školiteľ: Róbert Hanák. Bratislava, 2021. 96 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.