Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 19  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0004500 xknid^"
  1. KOVÁCSOVÁ, Csilla. Finančná analýza účtovnej závierky v spoločnosti STAVBYPROJEKT, a.s : diplomová práca. Školiteľ: Jaromír Novák. Bratislava, 2012. 82 s.
    kniha

    kniha

  2. SPIŠÁKOVÁ, Petra. Účtovné zobrazenie zásob v podvojnom účtovníctve podnikateľov : diplomová práca. Školiteľ: Jaromír Novák. Bratislava, 2011. 73 s.
    kniha

    kniha

  3. HARUŠINEC, Marián. Účtovné zobrazenie dlhodobého majetku v podvojnom účtovníctve podnikateľov : diplomová práca. Školiteľ: Jaromír Novák. Bratislava, 2011. 65 s.
    kniha

    kniha

  4. VAŠEČKOVÁ, Martina. Komparácia spôsobov účtovania zásob v podvojnom účtovníctve podnikateľov (spôsob A a spôsob B) : diplomová práca. Škol. Jaromír Novák. Bratislava, 2010. 67 s.
    kniha

    kniha

  5. FRANEK, Marcel. Odpisovanie dlhodobého majetku z účtovného a daňového hľadiska : diplomová práca. Škol. Jaromír Novák. Bratislava, 2010. 78 s.
    kniha

    kniha

  6. ŽEMLOVÁ, Miroslava. Finančná analýza účtovnej závierky vybraného podniku : diplomová práca. Škol. Jaromír Novák. Bratislava, 2010. 80 s.
    kniha

    kniha

  7. KOPČEKOVÁ, Silvia. Účtovné zobrazenie zásob v podvojnom účtovníctve podnikateľov : diplomová práca. Škol. Jaromír Novák. Bratislava, 2010. 75 s.
    kniha

    kniha

  8. GUCZKÁ, Veronika. Účtovné zobrazenie dlhodobého hmotného majetku v podvojnom účtovníctve podnikateľov : diplomová práca. Škol. Jaromír Novák. Bratislava, 2010. 79 s.
    kniha

    kniha

  9. BARTALOŠ, Martin. Účtovné zobrazenie dlhodobého hmotného majetku v podvojnom účtovníctve podnikateľov : diplomová práca. Škol. Jaromír Novák. Bratislava, 2009. 85 s.
    kniha

    kniha

  10. PAROBEKOVÁ, Martina. Komparácia spôsobov účtovania zásob v podnikateľskej účtovnej jednotke - spôsob A a spôsob B : diplomová práca. Škol. Jaromír Novák. Bratislava, 2009. 73 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.