Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 49  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0008051 xknid^"
  1. TAKÁČ, Samuel. Ochrana hospodárskej súťaže pred jej nedovoleným obmedzovaním v práve Slovenskej republiky : bakalárska práca. Školiteľ: Dušan Holub. Bratislava, 2021. 38 s.
    kniha

    kniha

  2. HARVANCOVÁ, Andrea. Porovnanie zabezpečovacích inštitútov podľa obchodnoprávnej a občianskoprávnej úpravy : bakalárska práca. Školiteľ: Dušan Holub. Bratislava, 2021. 39 s.
    kniha

    kniha

  3. MAJTÁN, Andrej. Nesubjektívne formy podnikania (zmluva o združení a zmluva o tichom spoločenstve) : bakalárska práca. Školiteľ: Dušan Holub. Bratislava, 2020. 44 s.
    kniha

    kniha

  4. PECSÉRKOVÁ, Lucia. Zmluva o dielo v medzinárodných obchodných vzťahoch : diplomová práca. Školiteľ: Dušan Holub. Bratislava, 2019. 57 s.
    kniha

    kniha

  5. DETRIKOVÁ, Daniela. Obchodné tajomstvo a jeho ochrana : diplomová práca. Školiteľ: Dušan Holub. Bratislava, 2019. 56 s.
    kniha

    kniha

  6. ONDEČKOVÁ, Rebeka. Zodpovednosť väčšinových spoločníkov za dlhy vlastnej obchodnej spoločnosti : bakalárska práca. Školiteľ: Dušan Holub. Bratislava, 2019. 48 s.
    kniha

    kniha

  7. KAZMÉROVÁ, Lenka. Jednoduchá spoločnosť na akcie - nová obchodná spoločnosť v slovenskom práve : diplomová práca. Školiteľ: Dušan Holub. Bratislava, 2018. 61 s.
    kniha

    kniha

  8. KAZMÉROVÁ, Lenka. Analýza právnej úpravy zájazdov, podmienok podnikania cestovných kancelárií a cestovných agentúr z pohľadu praxe : bakalárska práca. Školiteľ: Dušan Holub. Bratislava, 2016. 36 s.
    kniha

    kniha

  9. DUCHAJOVÁ, Fabiola. Osobitné dojednania v súvislosti s kúpnou zmluvou v medzinárodnom obchode : bakalárska práca. Školiteľ: Dušan Holub. Bratislava, 2016. 47 s.
    kniha

    kniha

  10. GREŽOVÁ, Lucia. Obchodné tajomstvo a jeho právna ochrana : diplomová práca. Školiteľ: Dušan Holub. Bratislava, 2015. 62 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.