Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 89  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0012591 xknid^"
  1. BREZOVSKÁ, Emma. Zvyšovanie atraktívnosti regiónu prostredníctvom produktov enoturizmu : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 48 s.
    kniha

    kniha

  2. LIGAČOVÁ, Kristína. Zachovávanie tradičných remesiel pre budúce generácie : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 47 s.
    kniha

    kniha

  3. LUKAČOVIČ, Dominik. Motívy a preferencie účastníkov vinárskeho cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 47 s.
    kniha

    kniha

  4. VEĽKÁ, Kristína. Zvyšovanie atraktívnosti regiónu prostredníctvom produktov vinárskeho cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 57 s.
    kniha

    kniha

  5. BAJANOVÁ, Petra. Vinársky cestovný ruch ako príležitosť pre rozvoj regiónov : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2023. 56 s.
    kniha

    kniha

  6. ČERVIENKOVÁ, Zuzana. Transparentné potraviny z pohľadu spotrebiteľov : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 65 s.
    kniha

    kniha

  7. NICHTA, Jakub. Uvedenie nového produktu na trh s vínom : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 75 s.
    kniha

    kniha

  8. ČECHOVÁ, Patrícia. Zakomponovanie tradičných produktov do ponuky v cestovnom ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 65 s.
    kniha

    kniha

  9. MINARČÍKOVÁ, Laura. Opatrenia na znižovanie plytvania potravinami : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 69 s.
    kniha

    kniha

  10. BALOG, Michal. Atraktivity a kultúrne dedičstvo ako predpoklady rozvoja cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2022. 64 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.