Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 14  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0024645 xknid^"
  1. MORGOŠOVÁ, Barbora. Dopad hospodárskej krízy na rozvojovú pomoc v celosvetovom meradle : bakalárska práca. Školiteľ: Gabriela Ratkovská. Bratislava, 2011. 49 s.
    kniha

    kniha

  2. ŠUMICHRASTOVÁ, Zuzana. Možnosti zvyšovania medzinárodného imidžu krajiny, regiónu, či sídla : bakalárska práca. Školiteľ: Gabriela Ratkovská. Bratislava, 2011. 58 s.
    kniha

    kniha

  3. TÁNCZOSOVÁ, Jana. Grécka finančná kríza a jej konzekvencie pre ekonomiku EÚ : bakalárska práca. Školiteľ: Gabriela Ratkovská. Bratislava, 2011. 53 s.
    kniha

    kniha

  4. BARTKOVÁ, Dominika. Trendy pri formovaní firemnej kultúry : bakalárska práca. Školiteľ: Gabriela Ratkovská. Bratislava, 2010. 49 s.
    kniha

    kniha

  5. BOKŠOVÁ, Lenka. Zdroje prekonávania ekonomickej zaostalosti afrických krajín : bakalárska práca. Školiteľ: Gabriela Ratkovská. Bratislava, 2010. 51 s.
    kniha

    kniha

  6. MALKOVÁ, Kristína. Trendy vo vývoji medzinárodného marketingového prostredia : bakalárska práca. Školiteľ: Gabriela Ratkovská. Bratislava, 2010. 71 s.
    kniha

    kniha

  7. ŠRANKOVÁ, Martina. Postavenie afrických krajín v medzinárodnom obchode : bakalárska práca. Školiteľ: Gabriela Ratkovská. Bratislava, 2010. 52 s.
    kniha

    kniha

  8. JURKOVIČOVÁ, Erika. Dopady finančnej a hospodárskej krízy na zamestnanosť s konkretizáciou na Slovenskú republiku : bakalárska práca. Školiteľ: Gabriela Ratkovská. Bratislava, 2010. 58 s.
    kniha

    kniha

  9. PALATÁŠOVÁ, Veronika. Riešenie zadlženosti rozvojových krajín Latinskej Ameriky : bakalárska práca. Škol. Gabriela Ratkovská. Bratislava, 2009. 50 s.
    kniha

    kniha

  10. ŠÁŠIKOVÁ, Mária. Vplyv kultúry na zmeny spotrebiteľského správania podmieňujúceho zmeny medzinárodného marketingu firiem : bakalárska práca. Škol. Gabriela Ratkovská. Bratislava, 2009. 82 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.