Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 35  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0031000 xknid^"
  1. KATONOVÁ, Monika. Osobitosti profesie účtovníka vo vzťahu k etickým princípom : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Varinská. Bratislava, 2015. 41 s.
    kniha

    kniha

  2. ANTAL, Michal. Podstata a význam zásady opatrnosti v účtovníctve podnikateľov : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Varinská. Bratislava, 2014. 42 s.
    kniha

    kniha

  3. ORISKÓOVÁ, Denisa. Vzájomné započítanie pohľadávok a záväzkov v účtovníctve podnikateľských subjektov : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Varinská. Bratislava, 2014. 43 s.
    kniha

    kniha

  4. HALICKÝ, Jakub. Možnosti zistenia základu dane z príjmov fyzických osôb podnikateľov : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Varinská. Bratislava, 2014. 48 s.
    kniha

    kniha

  5. HARČARUFKOVÁ, Mária. Možnosti uplatnenia etických princípov v účtovníctve : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Varinská. Bratislava, 2014. 37 s.
    kniha

    kniha

  6. KOVAČIKOVÁ, Soňa. Oceňovanie a odpisovanie dlhodobého hmotného majetku v kontexte verného a pravdivého zobrazenia : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Varinská. Bratislava, 2014. 46 s.
    kniha

    kniha

  7. CHUDÁ, Petra. Kvalitatívne charakteristiky účtovných informácií a ich význam pre používateľov : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Varinská. Bratislava, 2014. 44 s.
    kniha

    kniha

  8. ZALKOVÁ, Veronika. Maximalizácia zisku verzus podnikateľská etika : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Varinská. Bratislava, 2014. 35 s.
    kniha

    kniha

  9. KAJANOVÁ, Lucia. Preukázateľnosť informácií prezentovaných v účtovnej závierke podnikateľov : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Varinská. Bratislava, 2014. 38 s.
    kniha

    kniha

  10. TANGELMAJER, Tibor. Miesto bilančnej politiky pri zostavovaní účtovnej závierky : bakalárska práca. Školiteľ: Katarína Varinská. Bratislava, 2014. 39 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.