Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 63  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0041174 xpca^"
  1. KALAMEN, Kristián et al. E-Marketing Communication in the Beverage Industry. In EDAMBA 2023. International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. EDAMBA 2023 : International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2024. ISBN 978-80-225-5127-4, pp. 93-103. VEGA 1/0140/21.
    článok

    článok

  2. HRUŠOVSKÁ, Dana. The Influence of Perceived Value Factors on Overall Consumer Satisfaction. In Economics, Finance and Business Management 2023 : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. International Scientific Conference. Economics, Finance and Business Management 2023 [EFAM 2023] : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5058-1, pp. 313-319. VEGA 1/0462/23.
    článok

    článok

  3. REMEŇOVÁ, Katarína - KINTLER, Jakub. Data Driven Price Setting of Wine Products to the Ensure Long Term Sustainability of Wineries. In MIC – VIS, 2022. International Multidisciplinary Scientific Conference. Preserving, Evaluating and Developing the Mediterranean : 4th International Multidisciplinary Scientific Mediterranean Island Conference MIC – Vis 2022, Island of Vis, Croatia, September 14-17, 2022. - Zagreb : Institute of Social Sciences Ivo Pilar : VERN' University, 2023. ISBN 978-953-8404-20-7, pp. 535-543. VEGA 1/0582/22.
    článok

    článok

  4. ŠEVČÍKOVÁ, Renáta. Využitie produktového dizajnu v oblasti výroby potravín a nápojov ako jedného z aspektov tvorby hodnotovej ponuky pre zákazníka v maloobchodných jednotkách. In Zmeny trhového prostredia ovplyvňujúce konkurencieschopnosť maloobchodných jednotiek v období digitalizácie. - Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2023. ISBN 978-80-223-5678-7, s. 95-102. VEGA 1/0012/22.
    článok

    článok

  5. LOVCIOVÁ, Kornélia. Support for the Food Industry in the Slovak Republic. In International Scientific Days 2022: Efficient, Sustainable and Resilient Agriculture and Food Systems – The Interface of Science, Politics and Practice. International Scientific Conference. International Scientific Days 2022: Efficient, Sustainable and Resilient Agriculture and Food Systems – The Interface of Science, Politics and Practice : Conference Proceedings. - Nitra : Slovak University of Agriculture in Nitra, 2022. ISBN 978-80-552-2507-4, pp. 96-104.
    článok

    článok

  6. LUKÁČ, Jozef. Hodnotenie percentuálneho zastúpenia a trendov. In Nové smery v IKT, podnikovom hospodárstve a jazykovej komunikácii V. Medzinárodná vedecká konferencia. Nové smery v IKT, podnikovom hospodárstve a jazykovej komunikácii V : zborník recenzovaných príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-5014-7, s. 49-63.
    článok

    článok

  7. KNÍŽAT, Peter. Funkcionálna analýza rozptylu: prípadová štúdia z potravinárskeho priemyslu. In Nové trendy v ekonometrii a operačním výzkumu 2022. Mezinárodní vědecký seminář. Nové trendy v ekonometrii a operačním výzkumu : mezinárodní vědecký seminář, 30. listopad - 2. prosinec 2022, Praha. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-5006-2, s. 71-77.
    článok

    článok

  8. BIELA, Alexandra. Inovačný potenciál podnikov na SR vo väzbe na potravinársky priemysel. In Ekonomika, financie a manažment podniku XVI. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-4992-9, s. 57-66. I-22-111-00.
    článok

    článok

  9. DUĽOVÁ SPIŠÁKOVÁ, Emília. [LUKÁČ, Jozef – KUDLOVÁ, Zuzana: Financial Analysis Focused on the Food Industry, First Edition. Ostrava: Technical University of Ostrava, 2021. 132 s. ISBN 978-80-248-4589-0.]. In Acta Oeconomica Cassoviensia : Scientific Journal. - Košice : PHF EU Košice, 2022. ISSN 2585-8785, 2022, vol. 15, no. 2, pp. 76-77. Recenzia na: Financial Analysis Focused on the Food Industry / Jozef Lukáč - Zuzana Kudlová ; reviewers: Katarína Čulková, Bohuslava Mihalčová. 1st Edition. - Ostrava : VSB – Technical University of Ostrava, 2021. - ISBN 978-80-246-4589-0.
    článok

    článok

  10. IVANČÁKOVÁ, Jaroslava. Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production. In Socio-Economic Determinants of Sustainable Consumption and Production II. : Proceedings of Scientific Papers. - Brno : Masaryk University Press, 2021. ISBN 978-80-210-7681-5, pp. 75-83 online. VEGA 1/0708/20.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.