Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 381  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0053542 xpca^"
  1. DŽOGAN, Milan - LACKO, Roman - HAJDUOVÁ, Zuzana. Empirical Research of Foreign Direct Investments Efficiency in the European Union on the Edge of Pandemic Outbreak. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In Plos One. - San Francisco : Public Library of Science. ISSN 1932-6203, 2025, vol. 20, no. 1, pp. 1-13. VEGA 1/0109/24.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF922.8 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  2. Rodinné podniky a Covid-19: čo pandémia vzala a čo dala rodinným podnikom. Vedecký editor: Ladislav Mura ; recenzenti: Jozef Gálik, Enikö Kahler Korcsmáros, Roman Lacko. 1. vydanie. Praha : Panevropská univerzita, 2024. 164 s. [9,509 AH]. GAAA/2022/16. ISBN 978-80-86847-99-3.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF6.8 MBverejne dostupné
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  3. RUMANKO, Boris. Analysis of CSR Activities of Family Businesses During the Covid-19 Pandemic. In Rodinné podniky a Covid-19: čo pandémia vzala a čo dala rodinným podnikom : zborník vedeckých príspevkov. - Praha : Panevropská univerzita, 2024. ISBN 978-80-86847-99-3, pp. 148-155. Visegrad Grant 22220149.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené346.4 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  4. DULA, Radúz - LACKO, Roman. Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081, 2024, roč. 17, č. Special Issue, s. 80-91. KEGA 020EU-4/2024, VEGA 1/0271/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF625.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  5. MURA, Ladislav - LACKO, Roman. Legislatívne východiská podnikania v kúpeľnom cestovnom ruchu. In Cestovný ruch v trajektórii času : vedecký zborník recenzovaných štúdií. - Prešov : Vydavateľstvo Prešovskej univerzity v Prešove, 2024. ISBN 978-80-555-3399-5, s. 132-139. KEGA 020EU-4/2024.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené577.6 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  6. HAJDUOVÁ, Zuzana. Efficiency and Innovation: Family Businesses in a Dynamic Economic Environment. In Rodinné podniky a Covid-19: čo pandémia vzala a čo dala rodinným podnikom : zborník vedeckých príspevkov. - Praha : Panevropská univerzita, 2024. ISBN 978-80-86847-99-3, pp. 23-31. VEGA 1/0109/24.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené427 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  7. LACKO, Roman - KOLLÁROVÁ, Terézia - DULA, Radúz. Meranie kvality služieb v cestovnom ruchu z hľadiska dopytu a ponuky. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 2, s. 80-90. VEGA 1/0271/23, KEGA 020EU-4/2024 GBL.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené313 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  8. DULA, Radúz - LACKO, Roman - KOLLÁROVÁ, Terézia. Teoretické východiská hodnotenia kvality služieb. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 2, s. 16-25. VEGA 1/0271/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené318.2 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  9. LACKO, Roman - DULA, Radúz. Zmeny v produktivite cestovného ruchu Slovenskej republiky v kontexte rozvoja po pandémii COVID-19. In Ekonomika a manažment : vedecký časopis Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Nadácia Manažér, 2024. ISSN 2454-1028, 2024, roč. 21, č. 1, s. 41-52. KEGA 020EU-4/2024, VEGA 1/0109/24.
    článok

    článok

  10. DULA, Radúz - LACKO, Roman. Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081, 2024, roč. 17, č. 3, s. 164-175. KEGA 020EU-4/2024, VEGA 1/0271/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené607.1 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.