Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 14  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0067074 xknid^"
  1. MARUSHCHAK, Oleksii. Ekonomický vývoj Turecka od vzniku republiky : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jančovič. Bratislava, 2023. 56 s.
    kniha

    kniha

  2. ŠÁLY, Branislav. Vplyv zmeny klímy na odvetvie cestovného ruchu vo svete : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jančovič. Bratislava, 2022. 57 s.
    kniha

    kniha

  3. JADROŇ, Matej. Komparácia prílevu a ekonomického významu priamych zahraničných investícií v Brazílii a Mexiku : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jančovič. Bratislava, 2022. 46 s.
    kniha

    kniha

  4. KOCÁNOVÁ, Dominika. Význam primárnych komodít v zahraničnom obchode krajín Spoločného trhu juhu (na príklade vybraného štátu) : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jančovič. Bratislava, 2022. 55 s.
    kniha

    kniha

  5. BORIS, Daniel. Komparácia hospodárskeho vývoja Srbska a Bosny a Hercegoviny od rozpadu Juhoslávie : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jančovič. Bratislava, 2022. 63 s.
    kniha

    kniha

  6. VARGOVÁ, Soňa. Súčasné vonkajšie vzťahy USA s Kubou a Venezuelou : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jančovič. Bratislava, 2021. 60 s.
    kniha

    kniha

  7. REJDUGOVÁ, Mária. Ekonomický a politický vývoj Argentíny po roku 2001 : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jančovič. Bratislava, 2021. 67 s.
    kniha

    kniha

  8. JESENSKÁ, Lenka. Čistá voda a hygiena z pohľadu cieľov udržateľného rozvoja : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jančovič. Bratislava, 2021. 52 s.
    kniha

    kniha

  9. TUROKOVÁ, Tereza. Ekonomické vzťahy EÚ s krajinami Latinskej Ameriky a ich perspektívy : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jančovič. Bratislava, 2021. 65 s.
    kniha

    kniha

  10. ĎURČEKOVÁ, Eva Mária. Hospodárska diverzifikácia a modernizácia vo vybraných štátoch Blízkeho východu : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jančovič. Bratislava, 2021. 67 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.