Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 40  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0000285 xpca^"
  1. VESZPRÉMI SIROTKOVÁ, Anna. Rozvoj hotelových podnikov v integračných zoskupeniach : dizertačná práca. Školiteľ: Ľudmila Novacká. Bratislava, 2017. 122 s. [6,1 AH]. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  2. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - BENŠOVÁ, Petra. Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš). In Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4300-2, s. 90-101 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  3. BRINDZOVÁ, Zuzana. Stravovanie v školskej jedálni zriadenej obcou. In Spravodajca vo verejnej správe : odborný mesačník účtovných, daňových, platových a mzdových aktualít. - Bratislava : Verlag Dashöfer. ISSN 1338-8185, 9.5.2015, [S. 1] [online].
    článok

    článok

  4. NOVACKÁ, Ľudmila - TOPALOĞLU, Cafer. Environmental management practices in hotels : evidences from Bulgaria, the Czech Republic, Estonia, Slovakia, Slovenia, Turkey and the Ukraine. Scientific reviewers: Peter Baláž, Pavol Plesník, Adrian Barsby. 1st ed. Bratislava : EKONÓM publishing, 2015. CD-ROM [230 s., 10,15 AH]. EUBA O-13-102/0011-00. ISBN 978-80-225-4210-4. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
    Environmental management practices in hotels

    elektronická kniha

  5. NOVACKÁ, Ľudmila. Effects of Externalities on the Hotel Business. In Tourism & Hospitality: sustainability and responsibility. Tourism & Hospitality : sustainability and responsibility. - Zeleneč : Profess Consulting, 2015. ISBN 978-80-7259-061-2, p. 89-100 [0,7 AH].
    článok

    článok

  6. VESZPRÉMI SIROTKOVÁ, Anna. Impact of Global Trends on Hotel Business in Bratislava City. In Journal of Tourism and Hospitality Management. - Wilmington : David Publishing Company. ISSN 2328-2169, 2015, vol. 3, no. 11-12, pp. 256-262.
    článok

    článok

  7. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Impact of School Food and Food Advertising on Children and Adolescent Eating Behaviours. In Promotion of healthy lifestyle in European countries. - Lublin : Katedra Turystyki i Rekreacji Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 2015. ISBN 978-83-942111-1-0, s. 464-486. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  8. VERNER, Robert - MENDELOVÁ, Veronika. The Market of accommodation facilities: a study for the market of Košice. In Vplyv využívania nástrojov Business Intelligence na výkonnosť podnikov. Medzinárodný vedecký workshop. Vplyv využívania nástrojov Business Intelligence na výkonnosť podnikov : recenzovaný zborník vedeckých prác : medzinárodný vedecký workshop k riešeniu projektu VEGA č. 1/0562/14 : 12.11.2015, [Košice, Slovensko]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4216-6, s. 256-263 CD-ROM.
    článok

    článok

  9. ELIAŠOVÁ, Darina et al. Trendy v rozvoji hotelových služieb v rámci cestovného ruchu : závěrečná zpráva vnitřního grantového úkolu : doba řešení: 1. 1. 2012 - 30. 4. 2014. Recenzenti: Ignác Hoza, Helena Strážovská. 1. vyd. Brno, 2014. 6 s. GA/VSOH/2012/1.
  10. VESZPRÉMI SIROTKOVÁ, Anna. Impact of Global Trends on Hotel Business in Bratislava City. - Registrovaný: Web of Science. In Application of knowledge in process of business dynamization in Central Europe. International scientific conference. Application of knowledge in process of business dynamization in Central Europe : the proceedings of the 5th international scientific conference on trade, international business and tourism : 16. - 17. october 2014, Mojmírovce, Slovak Republic. - Bratislava : EKONÓM publishing, 2014. ISBN 978-80-225-3994-4, pp. 500-508 CD-ROM.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.