Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 82  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0000286 xkni^"
  1. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Situácia na trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : habilitačná prednáška : odbor habilitačného konania: Obchod a marketing. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. 131 s. Habilitačné a inauguračné prednášky. ISBN 978-80-225-4703-1. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  2. BLAY-PALMER, Alison. Food fears : from industrial to sustainable food systems. Abingdon : Routledge, 2016. 185 s. ISBN 978-0-7546-7248-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. ANGELOVIČOVÁ, Mária. Riziká pri produkcii potravín. 2. vydanie nezmenené. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016. 256 s. ISBN 978-80-552-1475-7. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  4. NEWSLOW, Debby. Food safety management programs : applications, best practices, and compliance. Boca Raton : CRC Press/Taylor & Francis Group, 2014. 363 s. ISBN 978-1-4398-2679-9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  5. ServSafe : coursebook. 3rd ed. Chicago : National Restaurant Association Educational Foundation, 2004. [530] s. ISBN 1-58280-114-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. SCHLOSSER, Eric. Fast food nation : what the all-american meal is doing to the world. London : Penguin Books, 2002. 386 s. ISBN 978-0-141-00687-1. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  7. WHITNEY, Eleanor Noss - ROLFES, Sharon Rady. Understanding nutrition. 9th ed. Belmont : Wadsworth/Thomson Learning, 2002. 697 s. ISBN 0-534-59004-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  8. Potravinový kódex v úplnom znení. Bratislava : Ing. Miroslav Mračko, EPOS, 2001. 443 s. ISBN 80-8057-395-6. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  9. VOGEL, David. Ships passing in the night : the changing politics of risk regulation in Europe and the United States. San Domenico (FI) : European University Institute, 2001. 37 s. EUI Working paper RSC, No. 2001/16. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  10. CARPER, Jean. Food - your miracle medicine : how food can prevent and treat over 100 symptoms and problems. London : Simon & Schuster, 2000. 621 s. Pocket books. ISBN 0-671-03735-8. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.