Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 8  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0000286 xpca^"
  1. KRNÁČOVÁ, Paulína. Vinárstvo a cestovný ruch : súčasnosť a vybrané aspekty rozvoja na Slovensku. Recenzenti: Pavol Plesník, Ľuboš Bogár. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. 133 s. [10,23 AH]. ISBN 978-80-225-4863-2. [Počet ex. : 12, z toho voľných 6, prezenčne 4]
  2. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka et al. Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku : záverečná správa za celé obdobie riešenia projektu VEGA 1/0635/14 : obdobie riešenia projektu do 01/2014 do 12/2016. 1. vyd. Bratislava, 2016. 20 s. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
  3. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku. Recenzenti: Viera Kubičková, Juraj Janech. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. 206 s. [13,16 AH]. VEGA 1/0635/14. ISBN 978-80-225-4317-0. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  4. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. Zborník zostavili: Malgorzata A. Jarossová, Ivan Hlavatý ; recenzenti: Elżbieta Weiss, Igor Kačeňák. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. CD-ROM [219 s., 13,8 AH]. VEGA 1/0635/14. ISBN 978-80-225-4300-2. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  5. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - ŠIMÁNKOVÁ, Katarína. Tradícia a inovácia v gastronómií. In Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4298-2, s. 43-49 CD-ROM.
    článok

    článok

  6. ROGOVSKÁ, Vanda. Nové trendy v oblasti potravín. In MMK 2014. Mezinárodní vědecká konference. MMK 2014 : recenzovaný sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference : mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky : ročník V. : 15. - 19. prosince 2014 Hradec Králové, Česká republika : certifikovaná vědecká konference No. 2259661423. - Hradec Králové : MAGNANIMITAS, 2014. ISBN 978-80-87952-07-8, s. 598-607 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  7. KOSIOROWSKA, Małgorzata - SOŁTYSIK, Mariusz - SOŁTYSIK, Violetta. Jak odczytywać etykiety. Wrocław : Ekoedukacja, [2011]. 10 s. ISBN 978-83-929416-4-4.
  8. CHEBEŇ, Juraj. Uvedenie škály slaných mrazených palaciniek : prípadová štúdia, november 2003. 1. vyd. [s.l.] : TIPIAK, 2003. 34 s. ISBN [nemá]. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.