Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 64  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0001186 xpca^"
  1. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - FECKOVÁ, Katarína - GUBÍNIOVÁ, Katarína. Business Initiatives in Product Packaging: Challenges Towards Eco-Friendly Solutions. In Významné aspekty udržateľného rozvoja II. : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5091-8, s. 49-55. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  2. ŠEVČÍKOVÁ, Renáta - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - CHOMOVÁ, Katarína. Attitudes of Slovak Consumers Towards Environmentally Friendly Products and Their Packaging. In Current Trends in Quality Science : Innovative and Sustainable Products, Materials, and Technologies. - Poznań : Wydawnictwo Poznańskiego Towarzystwa Przyjaciół Nauk, 2023. ISBN 978-83-7654-540-0, pp. 213-224. VEGA 1/0398/22, HORIZON – CL5-2021-D2-01-16, KEGA 030EU-4/2022.
    článok

    článok

  3. GAJDOŠ, Jozef - ANDREJOVSKÝ, Pavol. Udržateľný rozvoj - príklady smerovania vývoja obalov. In "Obchod a marketing". Vedecký workshop. "Obchod a marketing" : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. - Košice : Katedra obchodného podnikania PHF EU, 2022. ISBN 978-80-225-4988-2, s. 19-23. KEGA 035EU-4/2022.
    článok

    článok

  4. CIERNIAK-EMERYCH, Anna et al. Sustainable Packaging Dedicated to Diet Catering. In Významné aspekty udržateľného rozvoja : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-5002-4, s. 13-20. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  5. GAJDOŠ, Jozef. Packaging Requirements. In Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XVIII. (2022). Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XVIII. (2022) : recenzovaný zborník príspevkov a abstraktov z 18. medzinárodnej vedeckej konferencie, 09.-11.03. 2022, (Košice, Slovensko). - Košice : KKM PHF, 2022. ISBN 978-80-225-4945-5, s. 110.
    článok

    článok

  6. GONDÁROVÁ, Jana - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Packaging Design as Part of Nestlé's Sustainable Strategy. In Desire 2. Design and Research in Business. International Scientific Conference. Desire 2. Design and Research in Business : Proceedings of the International Scientific Conference. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. ISBN 978-80-225-4895-3, pp. 39-46 online. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok

  7. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - GONDÁROVÁ, Jana. Innovative Sustainable Food Packaging. In Desire 2. Design and Research in Business. International Scientific Conference. Desire 2. Design and Research in Business : Proceedings of the International Scientific Conference. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. ISBN 978-80-225-4895-3, pp. 53-60 online. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok

  8. POTOMA, Radoslav. Inovácia logistiky v doprave, skladovaní a balení v konkrétnom podnikaní. In Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XIII. (2020). Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XIII. (2020) : recenzovaný zborník príspevkov a abstraktov z 13. medzinárodnej vedeckej konferencie, 09.-11.12.2020, (Košice, Slovensko). - Košice : KKM PHF, 2020. ISBN 978-80-225-4793-2, s. 98.
    článok

    článok

  9. POTOMA, Radoslav. Innovation of Logistics in Transport, Storage and Packaging in a Specific Business. In Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XIII. (2020). Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XIII. (2020) : recenzovaný zborník príspevkov a abstraktov z 13. medzinárodnej vedeckej konferencie, 09.-11.12.2020, (Košice, Slovensko). - Košice : KKM PHF, 2020. ISBN 978-80-225-4793-2, s. 52-58.
    článok

    článok

  10. LACKOVÁ, Alica. Spotrebiteľský prístup k dizajnu a ekológii obalov potravinárskych výrobkov. In Desire. Design and Research in Business. International Scientific Conference. Desire. Design and Research in Business : Proceedings of the of the International Scientific Conference. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4705-5, s. 62-69 online. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.