Výsledky vyhľadávania
- MASÁR, Ivan. Potravinový odpad v maloobchode a gastroslužbách. In Odpady : minimalizácia, zhodnocovanie a zneškodňovanie. - Bratislava : Wolters Kluwer SR, 2025. ISSN 1335-7808, 2025, roč. 25, č. 3-4, s. 5-9.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 174 KB dostupné po prihlásení - KAPITÁNOVÁ, Tatiana. Rýchly život servíruje hotové jedlá. In Tovar & Predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2024. ISSN 1805-0549, 11-12, č. 80, (2024.
- ŠIMÁNKOVÁ HORNOVÁ, Blanka - BRYCHTOVÁ, Ivana - MALLINU, Jaroslava. Foreign Visitors' Reflections on the Czech Republic: a Study of Destination Image and Visitor Experience. In Logos Polytechnikos : [odborný recenzovaný časopis Vysokej školy polytechnickej v Jihlave]. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická, 2024. ISSN 2464-7551, 2024, roč. 15, č. 3, s. 36-48.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 450.2 KB dostupné po prihlásení - PELLEŠOVÁ, Pavlína et al. Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 1, s. 75-85.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 277.7 KB dostupné po prihlásení - Digitálne platby sú kľúčovou súčasťou každého moderného podniku. In Instore : [Slovakia]. - Bratislava : Events & Publishing, 2023. ISSN 1336-2348, 2023, roč. 21, č. 6, s. 12-13.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 133.2 KB z IP adresy SEK po prihlásení - Gastronómia digitálne. In InBiznis : časopis nielen pre podnikateľov. - Bratislava : Slovak Business Agency, 2023. ISSN 2644-562x, 2023, č. 1, s. 30-33.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 8.7 MB dostupné po prihlásení - KONRÁD, Michal. Krízy prajú odvážnym. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545, 2022, roč. 16, č. jar, s. 82-87.
- KOSTKOVÁ, Miroslava - PELLEŠOVÁ, Pavlína - KAJZAR, Patrik. Trends in the Catering and Accommodation Business in the Moravian Silesian Region. In E+M. Ekonomie a management : vědecký open access časopis. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2022. ISSN 1212-3609, 2022, roč. 25, č. 1, s. 195–207.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 637.4 KB verejne dostupné - ULLEROVÁ, Natália - LISÁ, Lea. Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo? In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545, 2022, roč. 16, č. jar, s. 24-31.
- KRAMÁROVÁ, Zlatica. Pandemické hotelové trendy. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2021. ISSN 1337-0545, 2021, roč. 15, č. zima, s. 36-38.