Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 106  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0002229 xcla^"
  1. MASÁR, Ivan. Potravinový odpad v maloobchode a gastroslužbách. In Odpady : minimalizácia, zhodnocovanie a zneškodňovanie. - Bratislava : Wolters Kluwer SR, 2025. ISSN 1335-7808, 2025, roč. 25, č. 3-4, s. 5-9.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené174 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  2. KAPITÁNOVÁ, Tatiana. Rýchly život servíruje hotové jedlá. In Tovar & Predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2024. ISSN 1805-0549, 11-12, č. 80, (2024.
    článok

    článok

  3. ŠIMÁNKOVÁ HORNOVÁ, Blanka - BRYCHTOVÁ, Ivana - MALLINU, Jaroslava. Foreign Visitors' Reflections on the Czech Republic: a Study of Destination Image and Visitor Experience. In Logos Polytechnikos : [odborný recenzovaný časopis Vysokej školy polytechnickej v Jihlave]. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická, 2024. ISSN 2464-7551, 2024, roč. 15, č. 3, s. 36-48.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené450.2 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  4. PELLEŠOVÁ, Pavlína et al. Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 1, s. 75-85.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené277.7 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  5. Digitálne platby sú kľúčovou súčasťou každého moderného podniku. In Instore : [Slovakia]. - Bratislava : Events & Publishing, 2023. ISSN 1336-2348, 2023, roč. 21, č. 6, s. 12-13.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF133.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  6. Gastronómia digitálne. In InBiznis : časopis nielen pre podnikateľov. - Bratislava : Slovak Business Agency, 2023. ISSN 2644-562x, 2023, č. 1, s. 30-33.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené8.7 MBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  7. KONRÁD, Michal. Krízy prajú odvážnym. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545, 2022, roč. 16, č. jar, s. 82-87.
    článok

    článok

  8. KOSTKOVÁ, Miroslava - PELLEŠOVÁ, Pavlína - KAJZAR, Patrik. Trends in the Catering and Accommodation Business in the Moravian Silesian Region. In E+M. Ekonomie a management : vědecký open access časopis. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2022. ISSN 1212-3609, 2022, roč. 25, č. 1, s. 195–207.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF637.4 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  9. ULLEROVÁ, Natália - LISÁ, Lea. Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo? In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545, 2022, roč. 16, č. jar, s. 24-31.
    článok

    článok

  10. KRAMÁROVÁ, Zlatica. Pandemické hotelové trendy. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2021. ISSN 1337-0545, 2021, roč. 15, č. zima, s. 36-38.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.