Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 40  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0002229 xpca^"
  1. LUKÁČ, Jozef - GALLO, Peter - BALOGOVÁ, Beáta. Financial Performance of Tourism Businesses under the Influence of Measures Related to COVID-19. - Registrovaný: Scopus. In GeoJournal of Tourism and Geosites. - Oradea : Oradea Editura Universităţii din Oradea. ISSN 2065-0817, 2023, vol. 46, no. 1, pp. 279-284. KEGA 027PU-4/2022.
    článok

    článok

  2. ČVIRIK, Marián et al. Domestic versus Foreign Franchising Gastronomic Brand in the Context of Brand Trust. In Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment. International Joint Conference. Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment : Proceedings of 23th International Joint Conference, 18 - 19 May 2023, Prague, Czech Republic and Bratislava, Slovak Republic. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5064-2, pp. 53-62. I-22-104-00.
    článok

    článok

  3. PLESNÍK, Pavol - BURDA, A. - SONNKOVÁ, Pavlína. Historické nálezy a ich využitie v tvorbe podujatí cestovného ruchu. In Aktuální problémy cestovního ruchu : „Historie jako součást produktů cestovního ruchu“. Mezinárodní konference. Aktuální problémy cestovního ruchu : „Historie jako součást produktů cestovního ruchu“ : recenzovaný sborník z mezinárodní konference, Jihlava, 15. března - 16. března 2023. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická Jihlava, 2023. ISBN 978-80-88064-68-8, s. 233-242.
    článok

    článok

  4. MORVAY, Karol. Trpiaci gastrosektor....a tí ostatní. Alebo prečo poukážky nestačia? In Pravda. - Bratislava : OurMedia SR, 2021. ISSN 1335-4051, 6. decembra 2021, roč. 31, č. 280, s. [1-2] online. Dostupné na : <https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/609434-trpiaci-gastrosektor-a-ti-ostatni-alebo-preco-poukazky-nestacia/>
    článok

    článok

  5. KOTLEBOVÁ, Eva. Analýza vybraných ukazovateľov podnikov na Slovensku zaoberajúcich sa činnosťami s predpokladom výrazných zmien v dôsledku pandémie koronavírusu. In Vplyv krízy COVID-19 na demografiu podnikov a zamestnanosť v SR a EÚ : zborník vedeckých statí k projektu VEGA 1/0561/21. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. ISBN 978-80-225-4883-0, s. 21-38 online. VEGA 1/0561/21.
    článok

    článok

  6. BLAHUŠIAKOVÁ, Miriama. Impact of COVID-19 Outbreak on Accounting Entities Providing Beverage Service Activities. In Účtovníctvo a audítorstvo v procese svetovej harmonizácie. medzinárodná vedecká konferencia. Účtovníctvo a audítorstvo v procese svetovej harmonizácie : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, 7.-9. septembra 2021, (Skalica, Slovensko). - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. ISBN 978-80-225-4847-2, s. 14-19 online. VEGA 1/0121/21.
    článok

    článok

  7. MOROZKINA, T.V. - GOLUBEVA, D. A. - RUSIŇÁKOVÁ, Jarmila. Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse. In Povolžskij pedagogičeskij poisk : Naučnyj žurnal. - Ulyanovsk : Published By Ulyanovsk State Pedagogical University. ISSN 2307-1052, 2021, god. 37, no. 3, c. 64-69 online.
    článok

    článok

  8. PETROVČIKOVÁ, Katarína - LIESKOVSKÁ, Vanda. Gastrosektor a donáškové služby v čase pandémie. In „Obchod a marketing“. vedecký worskhop. „Obchod a marketing“ : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU, 2021. ISBN 978-80-225-4868-7, s. 37-41 online.
    článok

    článok

  9. BEDNÁR, Richard. Gastronómia 00 : zábavná a náučná spoločenská hra o gastronómii. In Metamorfózy startupov na ceste za podnikateľským úspechom : recenzovaný zborník prípadových štúdií. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4767-3, s. 49-50 online.
    článok

    článok

  10. BEDNÁR, Richard. NYC Corner : kvalitné pouličné jedlo za dobrú cenu. In Metamorfózy startupov na ceste za podnikateľským úspechom : recenzovaný zborník prípadových štúdií. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4767-3, s. 84-85 online.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.