Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 75  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0002947 xcla^"
  1. SZMRECSÁNYI, Tomáš. Kombinácia čiarového a 2D kódu. In Systémy logistiky. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2020. ISSN 1214-4827, január-marec, roč. 17, č. 86, (2021.
    článok

    článok

  2. SZMRECSÁNYI, Tomáš. IT technológie zrýchľujú procesy v dodávateľskom reťazci. In Systémy logistiky. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2021. ISSN 1214-4827, október-december, roč. 17, č. 89, (2021.
    článok

    článok

  3. SZMRECSÁNYI, Tomáš. Kombinácia čiarového a 2D kódu. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2021. ISSN 1805-0549, 3-4, č. 58, (2021.
    článok

    článok

  4. NECKAŘ, Petr. Ako na metódy automatickej identifikácie? In Systémy logistiky. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2019, máj-jún 2019, roč. 15, č. 78, s. 24.
    článok

    článok

  5. TOMAN, Pavel. Imagery přečtou čárové kódy i text. In Logistika. - Praha : Economia, 2019. ISSN 1211-0957, 2019, roč. 25, č. 12, s. 32-33.
    článok

    článok

  6. TOMAN, Pavel. Specifika skladů pro e-shopy. In Logistika. - Praha : Economia, 2018. ISSN 1211-0957, 2018, roč. 24, č. 10, s. 28-31.
    článok

    článok

  7. ORAVEC, Jozef. S čiarovým kódom na večné časy. In TaPmag : tovar a predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2017. ISSN 1805-0549, 5-6/2017, č. 35, s. 48-49.
    článok

    článok

  8. Nastupuje on-line sledovaní výroby i distribuce. In Logistika. - Praha : Economia, 2017. ISSN 1211-0957, 2017, roč. 23, č. 9, s. 10-13.
    článok

    článok

  9. ORAVEC, Jozef. S čiarovým kódom na večné časy. In Systémy logistiky. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2017. ISSN [nemá], máj-jún 2017, roč. 12, č. 66, s. 18-19.
    článok

    článok

  10. KOLÁŘ, Vojtěch. Sledování zásilek vede k přesnějšímu plánování. In Logistika. - Praha : Economia, 2016. ISSN 1211-0957, 2016, roč. 22, č. 7-8, s. 30-32.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.