Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 9  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0004488 xkni^"
  1. Towaroznawstwo żywności w zaspokajaniu potrzeb konsumenta. Redakcja naukowa Bogdan Pacholek, Maria Malecka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2011. 260 s. Zeszyty naukowe, 206. ISBN 978-83-7417-649-1. ISSN 1689-7374. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2. Selected problems of products ecology. Redaktorzy naukowi Zenon Foltynowicz, Anna Lewandowska. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2010. 119 s. Zeszyty naukowe, 152. ISBN 978-83-7417-508-1. ISSN 1689-7374. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. BRODOVÁ, Martina. Využitie alternatívnych foriem poľnohospodárstva pri trvalo udržateľnom rozvoji vidieka. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2005. 71 s. Štúdia, č. 107/2005. ISBN 80-8058-409-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. Evaluating agri-environmental policies : design, practice and results. Paris : OECD, 2005. 410 s. ISBN 92-64-01010-6. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  5. HUTNÍK, Félix - ŠTANGA, Rudolf - TOMOVČÍK, Ján. Perspektívy trvalo udržateľného rozvoja potravinového hospodárstva na Slovensku. Bratislava : Prognostický ústav SAV, 2002. 67 s. Pracovné materiály, č. 8. ISSN 0862-9137. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. MATOUŠKOVÁ, Eleonóra. Aplikácia nástrojov hospodárskej politiky v podmienkach agropotravinárskeho sektora : dizertačná práca. Školiteľ: Ján Lukáčik. Bratislava, 2001. 141 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  7. GRZNÁR, Miroslav et al. Trh potravín a jeho fungovanie. Bratislava : Vydavateľstvo Ekonóm, 1998. 130 s. ISBN 80-225-0927-2. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  8. GRZNÁR, Miroslav. Trh potravín u nás a vo vyspelých krajinách. 1. vyd. Bratislava : EU, 1993. 151 s. ISBN 80-225-0496-3. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  9. Potravinářství '91. 1. vyd. Praha : Výzkumný ústav potravinářský, 1992. 165 s. ISBN 85120-26-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.