Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 49  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0004537 xpca^"
  1. FRASCH, Alexander - GÁLL, Jozef - CHLPEK, Samuel. The Presence of Selected Spas at the ITF Slovakiatour Tourism Fair. In Tourism in Times of Dynamic Changes in the Environment. International Scientific Conference. Current Trends in Spa, Hotel and Tourism : 11th International Scientific Conference : "Tourism in Times of Dynamic Changes in the Environment", Jelenia Góra 2023. - Wrocław : Wroclaw University of Economics and Business, 2023. ISBN 978-83-67899-21-5, pp. 34-44. VEGA 1/0271/23.
    článok

    článok

  2. KOŠÍKOVÁ, Martina - ŠOLTÉS, Erik. Comparison of (Quasi-)Joblessness in Slovakia and the Czech Republic through the Marginal Means Based on Logit Models. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In Statistika : Statistics and Economy Journal. - Praha : Český statistický úřad, 2023. ISSN 0322-788X, 2023, vol. 103, no. 4, s. 393-410. VEGA 1/0285/24, VEGA 1/0561/21.
    článok

    článok

  3. PACÁKOVÁ, Viera - SIPKOVÁ, Ľubica - ŠIDL, Petr. Factors of Differences in the Highest Wages of Employees in the Slovak Republic (2020 vs. 2010). - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In Statistika : Statistics and Economy Journal. - Praha : Český statistický úřad, 2022. ISSN 1804-8765, 2022, vol. 102, no. 4, pp. 382-395. SGS_2021_011, VEGA 1/0561/21.
    článok

    článok

  4. SKORKOVÁ, Zuzana. Súčasný stav byrokracie v podnikoch pôsobiacich na Slovensku : vedecká monografia. Recenzenti: Enikö Korcsmáros, Zdenko Stacho. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2022. CD-ROM 160 s. [8,9 AH]. ISBN 978-80-225-4990-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  5. MORVAY, Karol. Trpiaci gastrosektor....a tí ostatní. Alebo prečo poukážky nestačia? In Pravda. - Bratislava : OurMedia SR, 2021. ISSN 1335-4051, 6. decembra 2021, roč. 31, č. 280, s. [1-2] online. Dostupné na : <https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/609434-trpiaci-gastrosektor-a-ti-ostatni-alebo-preco-poukazky-nestacia/>
    článok

    článok

  6. JENČOVÁ, Juliána. ANOVA a jej neparametrické testy. In Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XIV. (2021). mezdinárodná vedecká konferencia. Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XIV. (2021) : recenzovaný zborník príspevkov a abstraktov z 14. medzinárodnej vedeckej konferencie, 20.-22.01.2021, (Košice, Slovensko). - Košice : KKM PHF, 2021. ISBN 978-80-225-4806-9, s. 106-107.
    článok

    článok

  7. POLAČKOVÁ, Zuzana - PONGRÁCZ, Eva. Sociálne podnikanie v čase pandémie : výročná správa o stave sociálneho podnikania na Slovensku v roku 2020. Recenzenti: Peter Mészáros. 1. vydanie. Bratislava : Implementačná agentúra Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky, 2021. 32 s. ITMS 2014+: 312031T839.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  8. LABUDOVÁ, Viera et al. Štatistické metódy pre ekonómov a manažérov. Recenzenti: Eva Rublíková, Luboš Marek. 1. vydanie. Bratislava : Wolters Kluwer SR, 2021. 391 s. [19,60 AH]. ISBN 978-80-571-0401-8. [Počet ex. : 18, z toho voľných 3, prezenčne 4, dĺžka fronty rezervácií 3]
  9. ČERNĚNKO, Tomáš. Výdavky slovenských miestnych samospráv - porovnanie na okresnej úrovni. In KOVÁŘ, Daniel. Transformace veřejné správy ve vybraných zemích střední Evropy. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2020. ISBN 978-80-7556-068-1, s. 111-117. VEGA 1/0705/18.
    článok

    článok

  10. LACKO, Roman - ANDREJOVSKÝ, Pavol. Medziregionálne rozdiely pri nakladaní s odpadmi v rámci SR. In Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód X.. medzinárodná vedecká konferencia. Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód X. (2020) : recenzovaný zborník príspevkov a abstraktov z 10. medzinárodnej vedeckej konferencie. - Košice : KKM PHF EU, 2020. ISBN 978-80-225-4723-9, s. 34-43.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.