Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 17  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0005204 xpca^"
  1. BARANSKI, Marcin et al. The Effect of Species and Cultivation Year on Phenolic Acids Content in Ancient Wheat. - Registrovaný: Scopus. In Agronomy : [International Scientific Journal]. - Basel : MDPI. ISSN 2073-4395, 2020, vol. 10, no. 5, pp. [1-12]. (2020 - Current Contents).
    článok

    článok

  2. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna et al. Produktivnosť dliteľnych opytov po izučeniju sistem zemledelija v južnoj Slovakii. In Organičeskoje seľskoje chozjajstvo: opyt, probľemy i perspetivy. konferentsiya. Organičeskoje seľskoje chozjajstvo: opyt, probľemy i perspetivy. - Jaroslavľ : Jaroslavskaja Gosudarstvennaja Sel'skohozjajstvennaja Akademija, 2020. ISBN 978-5-98914-227-9, s. 61-65.
    článok

    článok

  3. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - KONVALINA, Petr - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters. - Registrovaný: Scopus. In Acta Alimentaria : An International Journal of Food Science. - Budapest : Akadémiai Kiadó. ISSN 1588-2535, 2019, roč. 48, č. 2, s. 213-220 online. ITMS 26220220115 "Podpora inovácie technológií špeciálnych výrobkov a biopotravín pre zdravú výživu ľudí".
    článok

    článok

  4. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna et al. Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters. - Registrovaný: Scopus. In Czech Journal of Food Sciences. - Praha : Czech academy of agricultural sciences. ISSN 1805-9317, 2019, vol. 37, no. 3, pp. 192-198 online. ITMS 26 220 220 115.
    článok

    článok

  5. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - KORCZYK-SZABÓ, Joanna - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Morfologické a agronomické parametre rôznych druhov netradičných cereálií. In Vedecké práce Katedry rastlinnej výroby. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2019. ISBN 978-80-552-2019-2, s. 63-67. ITMS 26220220115.
    článok

    článok

  6. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - KOBIDA, Ľubomír - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Phenolic Acids Profile of Organically Grown Emmer and Spelt. In AgroSym 2019. International Scientific Agriculture Symposium. AgroSym 2019 : Book of Abstracts: X International Scientific Agriculture Symposium. - Jahorina : University of East Sarajevo, 2019. ISBN 978-99976-787-1-3, p. 523.
    článok

    článok

  7. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Quantitative and Qualitative Traits of Triticum Dicoccon Schrank - Correlation Analysis. In Agrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Quality : [proceedings of scientific papers]. - Nitra : Slovak University of Agriculture in Nitra, 2017. ISBN 978-80-552-1726-0. ISSN 2585-8246, 2017, no. 1, pp. 286-291 online. ITEBIO, ITMS 26220220115.
    článok

    článok

  8. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Korelačná analýza kvalitatívnych parametrov pšenice dvojzrnnej. In Pestovateľské technológie a ich význam pre prax. Vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. Pestovateľské technológie a ich význam pre prax : zborník príspevkov z 8. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou : Piešťany, 5. decembra 2017. - Piešťany : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum – Výskumný ústav rastlinnej výroby, 2017. ISBN 978-80-89417-75-9, s. 127-130 online. ITMS 26 220 220 115.
    článok

    článok

  9. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - REMŽA, Jaroslav - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Fusarium Mycotoxin Contamination and Co-occurrence in Slovak Winter Wheat Grains. - Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Web of Science. In Zemdirbyste-Agriculture : Scientific Journal. - Kėdainiai : Lithuanian Research Centre for Agriculture and Forestry. ISSN 1392-3196, 2017, vol. 104, no. 2, pp. 173-178 online. ITMS 26220220115.
    článok

    článok

  10. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles. - Registrovaný: Scopus. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960, 2016, vol. 10, no. 1, pp. 413-417 online. ITMS 26 220 220 115.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.