Výsledky vyhľadávania

  1. KARKALÍKOVÁ, Marta. Management Systems as the Melioration Organization Performance Instrument. In Enterprise and Human Resource Management as Areas of Innovations : Monograph. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018. ISBN 978-83-63978-74-7, pp. 17-39 [1,23 AH]. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  2. New Trends in Process Control Management. Editors: Bohuslava Mihalčová, Mária Janošková ; reviewers: Katarína Čulková, Dariusz Fatula. 1st Edition. Ostrava : VŠB - Technical University of Ostrava, 2018. 311 s. [15,56 AH]. VEGA 1/0708/14, VEGA 1/0651/18. ISBN 978-80-248-4161-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]

  3. PACANA, Andrzej - CZERWINSKA, K - BEDNÁROVÁ, Lucia. Discrepancies Analysis of Casts of Diesel Engine Piston. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In Metalurgija. - Zagreb : Croatian Metallurgical Society. ISSN 1334-2576, 2018, vol. 57, no. 4, pp. 324-326.
    článok

    článok


  4. Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí [elektronický zdroj]. Zostavil: Martin Mizla ; recenzenti: Štefan Čarnický, Paulína Krnáčová. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. online 77 s. [5,56 AH]. VEGA 1/0670/16, KEGA 026EU-4/2018, VEGA 1/0251/17. ISBN 978-80-225-4576-1.
    elektronická kniha

    elektronická kniha


  5. ČVIRIK, Marián. Proces Mystery shoppingu. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2018. ISSN 2453-9988, 2018, roč. 10, č. 2, s. 6-13 online.
    článok

    článok


  6. STRHAN, Rastislav. Komunikácia integrovaných manažérskych systémov ako súčasť marketingu. In Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4576-1, s. 62-70 online. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  7. JAROSSOVÁ, Malgorzata A. Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu. In Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4576-1, s. 30-34 online. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  8. LACKOVÁ, Alica. Kvalita a konkurencieschopnosť slovenského vinárskeho priemyslu. In Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4576-1, s. 49-55 online. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok


  9. SCHWEIGHOFER, Lenka. Samohodnotenie ako spôsob dosiahnutia a udržania statusu Business Excellence. In Aktuálne otázky vplyvu súčasných geopolitických zmien na zahraničnoobchodné vzťahy EÚ (so zameraním na slovenskú ekonomiku) : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4561-7, s. 55-64 CD-ROM. VEGA 1/0546/17.
    článok

    článok


  10. JAROSSOVÁ, Malgorzata A. Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company. In Enterprise and Human Resource Management as Areas of Innovations : Monograph. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018. ISBN 978-83-63978-74-7, pp. 40-61 [1,05 AH]. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok