Výsledky vyhľadávania
- LESÁKOVÁ, Dagmar. The Impact of Health Perception and Health-related Determinants on Healthy Food Consumption in Older People in Slovakia. In Acta Scientiarum Polonorum. - Warsaw : Wydawnictwo SGGW. ISSN 2450-047X, 2020, vol. 19, no. 1, pp. 33-40. VEGA 1/0339/18.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 193.7 KB z IP adresy SEK po prihlásení - MATUŠOVIČ, Martin. Sustability of Food Safety Management in Slovakia. In Comenius Management Review : [International Scientific Journal]. - Bratislava : Faculty of Management Comenius University. ISSN 2585-8769, 2020, vol. 14, no. 2, pp. 4-9 online. VEGA 1/0708/20. 1/0708/20, VEGA, Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 559.8 KB verejne dostupné - ANDREJOVSKÝ, Pavol. Podpora sociálneho podnikania a udržateľná produkcia potravín. In Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko-manažérske aspekty súčasného podnikania. vedecký workshop. Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko - manažérske aspekty súčasného podnikania : recenzovaný zborník abstraktov z vedeckého workshopu. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4707-9, s. 6 CD-ROM.
- PŘÍVARA, Andrej. Food Consumption Habits and Food Security Challenges among Immigrants. - Registrovaný: Scopus. In Transnational Marketing Journal. - London : Transnational Press London. ISSN 2041-4684, 2019, vol. 7, no. 1, pp. 59-72 online. VEGA 1/0001/16, VEGA 1/0287/19. 1/0001/16, VEGA, Súčasnosť a perspektívy zmien zamestnanosti a súvisiacich procesov v kontexte napĺňania cieľov Európskej stratégie zamestnanosti.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 321.5 KB verejne dostupné - LESÁKOVÁ, Dagmar. Health Conscious Consumer Behaviour. Reviewers: Joanna Szwacka-Mokrzycka, Frank Hoffmann. 1st Edition. Praha : Wolters Kluwer ČR, 2019. 123 s. [6,4 AH]. VEGA 1/0339/18. ISBN 978-80-7598-574-3.
- LESÁKOVÁ, Dagmar. Health Conscious Food Consumption Behavior in Seniors´ Segment. In Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism. International Scientific Conference. Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. ISBN 978-80-225-4646-1, pp. 285-292 CD-ROM. VEGA 1/0339/18.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 268.8 KB dostupné po prihlásení - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes. In Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism. International Scientific Conference. Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. ISBN 978-80-225-4646-1, pp. 170-178 CD-ROM. VEGA 1/0543/18.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 341.1 KB dostupné po prihlásení - Stav a perspektívy systémov manažérstva ako konkurenčná výhoda : zborník vedeckých statí. Zborník zostavili: Ivan Hlavatý ; recenzenti: Igor Kačeňák, Jarmila Hojerová. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. CD-ROM 91 s. [5,2 AH]. VEGA 1/0670/16. ISBN 978-80-225-4445-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 1.4 MB z IP adresy EU po prihlásení - Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018. Konferencia. Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 : zborník príspevkov z konferencie, 3. 5. 2018, Bratislava. Zostavil: Marian Poláček ; recenzenti: Gabriela Pajtinková Bartáková, Miroslav Karlíček. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. CD-ROM 228 s. [11,40 AH]. ISBN 978-80-225-4508-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 4 MB dostupné po prihlásení - CIAIAN, Pavel et al. Food Consumption and Diet Quality Choices of Roma in Romania: A Counterfactual Analysis. - Registrovaný: Scopus. In Food Security. - USA : Springer, 2018. ISSN 1876-4517, 2018, vol. 8, no. 2, pp. 437-456. APVV-16-0321.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 993.8 KB verejne dostupné