Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 50  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0006040 xpca^"
  1. KAJZAR, Patrik - MURA, Ladislav. Survey of Consumer Behaviour in Selected International Catering Establishments in Czechia. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In Communication Today : Scientific Journal from the Mass Media and Marketing Communication Field. - Trnava : Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, 2023. ISSN 1338-130X, 2023, vol. 14, no. 2, pp. 196-208.
    článok

    článok

  2. ROWIECKA, Jacqueline A. et al. The Importance of the Diet Catering Sector During the COVID-19 Pandemic and Its Impact on Families Eating Together. - Registrovaný: Scopus. In Quality Production Improvement. System Safety: Human-Technical Facility-Environment. Quality Production Improvement and System Safety: QPI 16 - CZOTO 10 : Materials Research Proceedings. - Millersville : Materials Research Forum LLC, 2023. ISBN 978-1-64490-269-1. ISSN 2474-395X, pp. 315-322. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  3. KITA, Pavol et al. Nutritional Behaviour of Households: An Analysis of Slovak Consumers. - Registrovaný: Scopus. In Forum Scientiae Oeconomia. - Dąbrowa Górnicza : Wydawnictwo Naukowe Akademii WSB. ISSN 2353-4435, 2021, vol. 9, no. 2, pp. 73-94 online.
    článok

    článok

  4. GONDÁROVÁ, Jana - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. The Growing Importance of Sustainable Packaging Design. In Current Trends in Quality Science – Design, Quality and Safety of Products. - Radom : Łukasiewicz – Instytut Technologii Eksploatacji, 2021. ISBN 978-83-7789-670-9, pp. 391-404 online. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok

  5. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta - KRNÁČOVÁ, Paulína. Organic Food in Slovak Social Catering Facilities. In Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. - Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019. ISBN 978-83-7789-594-8, s. 155-163. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok

  6. KLEPOCHOVÁ, Dagmar. Stravovacie návyky Slovákov vybraných generácií a ich postoje k nákupu zdravých potravín. In Studia commercialia Bratislavensia : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2019. ISSN 1339-3081, 2019, roč. 12, č. 2, s. 250-260 online. VEGA 1/0339/18.
    článok

    článok

  7. KROŠLÁKOVÁ, Monika - GÁLL, Jozef. Medzinárodný obchod so službami cestovného ruchu v EÚ – historické a súčasné perspektívy. In Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018. Konferencia. Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 : zborník príspevkov z konferencie, 3. 5. 2018, Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4508-2, s. 85-96 CD-ROM.
    článok

    článok

  8. HAGAROVÁ, Ráchel. Keygoes:chilli - kľúčenka plná čili korenia. In Podnikateľské modely a podnikateľské stratégie startupov II. : recenzovaný zborník prípadových štúdií. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4327-9, s. 91-92. VEGA 1/0019/15.
    článok

    článok

  9. CUPÁK, Andrej - POKRIVČÁK, Ján - RIZOV, Marian. Demand for Food away from Home in Slovakia. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Current Contents Connect. In Finance a úvěr : Czech journal of economics and finance. - Praha : UK Praha, Fakulta sociálních věd, 2016. ISSN 0015-1920, 2016, roč. 66, č. 4, s. 354-369.
    článok

    článok

  10. BRINDZOVÁ, Zuzana. Stravovanie v školskej jedálni zriadenej obcou. In Spravodajca vo verejnej správe : odborný mesačník účtovných, daňových, platových a mzdových aktualít. - Bratislava : Verlag Dashöfer. ISSN 1338-8185, 9.5.2015, [S. 1] [online].
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.