Výsledky vyhľadávania
- KMETY BARTEKOVÁ, Mária - ŠTARCHOŇ, Peter - ŠTETKA, Peter. Consumer Behaviour and Food Consumer Market: The Case Study of Slovakia. In Sustainable Business Development Perspectives 2022 : Proceedings of Scientific Papers. - Brno : Masaryk University Press, 2022. ISBN 978-80-280-0197-1, pp. 132-141. VEGA 1/0737/20.
- GAJDOŠOVÁ, Florence Agnés Marguerite. Parler d’un produit: le fromage de chèvre. 1ère édition. [s.l.] : RFI Savoirs, 2021. [12 s.]. Dostupné na : <https://savoirs.rfi.fr/fr/apprendre-enseigner/societe/parler-dun-produit-le-fromage-de-chevre/1>
- DUDÁŠ-PAJERSKÁ, Erika - DANESHJO, Naqibullah. Režimy zamerané na zlepšenie prístupu k potravinám. In Riešené projekty - vedecké problémy. Riešené projekty - vedecké problémy : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU, 2020. ISBN 978-80-225-4745-1, s. 4-11 CD-ROM. VEGA 1/0376/17, KEGA 026EU-4/2018.
- BADURA, Peter. Using Price Gaps for Hedging Prices and Making Financial Decisions. In Current Problems of the Corporate Sector 2020. International Scientific Conference. Current Problems of the Corporate Sector 2020 : 17th International Scientific Conference. - Paris : Édition Diffusion Presse Sciences, 2020. ISSN 2261-2424, pp. [1-7]. VEGA 1/0007/19.
- ŠÚBERTOVÁ, Elena. Podnikanie v slovenskom agropotravinárstve. In Ekonomika, management a inovace v chemickém a potravinářském průmyslu. Mezinárodní vědecká konference. Ekonomika, management a inovace v chemickém a potravinářském průmyslu : sborník mezinárodní vědecké konference : Praha, 9.-10.11.2017. - Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2018. ISBN 978-80-7592-014-0, s. 129-138 online. VEGA 1/0709/15 (30 %), VEGA 1/0128/15 (20 %), VEGA 1/0586/18 (50 %).
- ŠÚBERTOVÁ, Elena - TÓTH, Miroslav - TÓTHOVÁ, Alena. Factors of increasing the enterprises efficiency and performance : scientific monograph. Reviewers: Mária Režňáková ... [et al.]. 1st ed. Praha : Wolters Kluwer, 2017. 195 s. [11,26 AH]. VEGA 1/0128/15, VEGA 1/0709/15. ISBN 978-80-7552-872-8.
- ANDREJOVSKÝ, Pavol - VAŇO, Jaroslav. Diverzifikácia v podniku prvovýroby a jeho prispôsobenie sa zmenám prostredia v súlade s regionálnym rozvojom. In Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2016. ISSN 1335-9746, 1/2016, roč. 15, č. 35, s. 122-131.
- JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Legislatíva v oblasti tradičných a regionálnych poľnohospodárskych výrobkov a potravín. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 101-104 [5,03 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
- JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Európsky trh s poľnohospodárskymi výrobkami, potravinami a alkoholickými nápojmi registrovanými ako „Chránené označenie pôvodu“, „Chránené zemepisné označenie“ a „Tradičná zaručená špecialita“. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 105-110 [5,38 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
- JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Slovenské poľnohospodárske výrobky a potraviny registrované v európskej databáze DOOR ako „Chránené označenie pôvodu“, „Chránené zemepisné označenie“ a „Tradičná zaručená špecialita“. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 111-121 [8,95 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.