Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 39  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0007174 xpca^"
  1. KMETY BARTEKOVÁ, Mária - ŠTARCHOŇ, Peter - ŠTETKA, Peter. Consumer Behaviour and Food Consumer Market: The Case Study of Slovakia. In Sustainable Business Development Perspectives 2022 : Proceedings of Scientific Papers. - Brno : Masaryk University Press, 2022. ISBN 978-80-280-0197-1, pp. 132-141. VEGA 1/0737/20.
    článok

    článok

  2. GAJDOŠOVÁ, Florence Agnés Marguerite. Parler d’un produit: le fromage de chèvre. 1ère édition. [s.l.] : RFI Savoirs, 2021. [12 s.]. Dostupné na : <https://savoirs.rfi.fr/fr/apprendre-enseigner/societe/parler-dun-produit-le-fromage-de-chevre/1>
    kniha

    kniha

  3. DUDÁŠ-PAJERSKÁ, Erika - DANESHJO, Naqibullah. Režimy zamerané na zlepšenie prístupu k potravinám. In Riešené projekty - vedecké problémy. Riešené projekty - vedecké problémy : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU, 2020. ISBN 978-80-225-4745-1, s. 4-11 CD-ROM. VEGA 1/0376/17, KEGA 026EU-4/2018.
    článok

    článok

  4. BADURA, Peter. Using Price Gaps for Hedging Prices and Making Financial Decisions. In Current Problems of the Corporate Sector 2020. International Scientific Conference. Current Problems of the Corporate Sector 2020 : 17th International Scientific Conference. - Paris : Édition Diffusion Presse Sciences, 2020. ISSN 2261-2424, pp. [1-7]. VEGA 1/0007/19.
    článok

    článok

  5. ŠÚBERTOVÁ, Elena. Podnikanie v slovenskom agropotravinárstve. In Ekonomika, management a inovace v chemickém a potravinářském průmyslu. Mezinárodní vědecká konference. Ekonomika, management a inovace v chemickém a potravinářském průmyslu : sborník mezinárodní vědecké konference : Praha, 9.-10.11.2017. - Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2018. ISBN 978-80-7592-014-0, s. 129-138 online. VEGA 1/0709/15 (30 %), VEGA 1/0128/15 (20 %), VEGA 1/0586/18 (50 %).
    článok

    článok

  6. ŠÚBERTOVÁ, Elena - TÓTH, Miroslav - TÓTHOVÁ, Alena. Factors of increasing the enterprises efficiency and performance : scientific monograph. Reviewers: Mária Režňáková ... [et al.]. 1st ed. Praha : Wolters Kluwer, 2017. 195 s. [11,26 AH]. VEGA 1/0128/15, VEGA 1/0709/15. ISBN 978-80-7552-872-8.
  7. ANDREJOVSKÝ, Pavol - VAŇO, Jaroslav. Diverzifikácia v podniku prvovýroby a jeho prispôsobenie sa zmenám prostredia v súlade s regionálnym rozvojom. In Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2016. ISSN 1335-9746, 1/2016, roč. 15, č. 35, s. 122-131.
    článok

    článok

  8. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Legislatíva v oblasti tradičných a regionálnych poľnohospodárskych výrobkov a potravín. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 101-104 [5,03 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  9. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Európsky trh s poľnohospodárskymi výrobkami, potravinami a alkoholickými nápojmi registrovanými ako „Chránené označenie pôvodu“, „Chránené zemepisné označenie“ a „Tradičná zaručená špecialita“. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 105-110 [5,38 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  10. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Slovenské poľnohospodárske výrobky a potraviny registrované v európskej databáze DOOR ako „Chránené označenie pôvodu“, „Chránené zemepisné označenie“ a „Tradičná zaručená špecialita“. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 111-121 [8,95 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.