Výsledky vyhľadávania
- JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Sales Promotion of Slovak Food on the Slovak Market. In Nauki Inżynierskie i Technologie. - Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego. ISSN 2449-9773, 2017, r. 27, nr. 4, s. 23-40. VEGA 1/0543/18.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 3.9 MB verejne dostupné - DŽUBÁKOVÁ, Martina. Quality label for technical study programs is closer : Accreditation centre ZSVTS, Slovakia. In SCHOLA 2016 : pedagogy and didactics in technical education. International scientific conference. SCHOLA 2016 : proceedings of 12th international conference Schola 2016, Pedagogy and didactics in technical education : 6th to 7th december 2016, Prague, Czech Republic. - Praha : Czech Technical University in Prague, 2017. ISBN 978-80-01-06112-1, pp. 133-135 online.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 431.6 KB z IP adresy SEK po prihlásení - HARUMOVÁ, Anna. Tvorba a hodnota obchodnej značky a dobrého mena. In Ecoletra.com : scientific eJournal. - Lewes : Ecoletra.com LLC, 2017. ISSN 2377-9748, 2017, vol. 3, no. 3, pp. 29-40 online.
- DONOVALOVÁ, Alena. Oravský korbáčik. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-5 [5,46 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 953.5 KB verejne dostupné - DONOVALOVÁ, Alena. Slovenská bryndza. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-10 [14,41 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 1.2 MB verejne dostupné - STRHAN, Rastislav. Ikonické značky na národnej úrovni? In Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4300-2, s. 199-212 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
- DONOVALOVÁ, Alena. Bratislavský rožok. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-5 [5,90 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 936.6 KB verejne dostupné - DONOVALOVÁ, Alena. Ovčí hrudkový syr - salašnícky. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-4 [4,56 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 874.3 KB verejne dostupné - DONOVALOVÁ, Alena. Skalický trdelník. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-4 [4,85 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 866.3 KB verejne dostupné - DONOVALOVÁ, Alena. Slovenský oštiepok. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-7 [9,29 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 999.8 KB verejne dostupné