Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 61  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0029081 xknid^"
  1. TRAJDOVÁ, Petra. Porovnanie ceny a výživnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 82 s.
    kniha

    kniha

  2. BRINZOVÁ, Ivana. Inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 65 s.
    kniha

    kniha

  3. LABOŠOVÁ, Barbara. Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 61 s.
    kniha

    kniha

  4. PALKOVIČOVÁ, Dominika. Prenikanie geneticky modifikovaných potravín na jednotný európsky trh : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 61 s.
    kniha

    kniha

  5. DRUGDA, Viktor. Prínosy zo zavedenia systémov manažérstva kvality a bezpečnosti potravín vo vybranom podniku : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 71 s.
    kniha

    kniha

  6. SUCHÁ, Alžbeta. Vyhodnotenie nákladov na kvalitu a bezpečnosť potravín vo vybranom podniku cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 70 s.
    kniha

    kniha

  7. ČILLÍKOVÁ, Adriana. Význam bezpečnosti produktov pri spotrebiteľskom rozhodovaní : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 70 s.
    kniha

    kniha

  8. ŽILINČÁROVÁ, Valentína. Využívanie biopotravín v zariadeniach spoločného stravovania : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2018. 62 s.
    kniha

    kniha

  9. LUKÁCSOVÁ, Laura. Vývoj spotreby slovenských potravinárskych výrobkov : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2017. 70 s.
    kniha

    kniha

  10. POMPOŠOVÁ, Lucia. Nové trendy v oblasti potravinárskych výrobkov : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2017. 63 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.