Výsledky vyhľadávania
- TRAJDOVÁ, Petra. Porovnanie ceny a výživnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 82 s.
- BRINZOVÁ, Ivana. Inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 65 s.
- LABOŠOVÁ, Barbara. Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2020. 61 s.
- PALKOVIČOVÁ, Dominika. Prenikanie geneticky modifikovaných potravín na jednotný európsky trh : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 61 s.
- DRUGDA, Viktor. Prínosy zo zavedenia systémov manažérstva kvality a bezpečnosti potravín vo vybranom podniku : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 71 s.
- SUCHÁ, Alžbeta. Vyhodnotenie nákladov na kvalitu a bezpečnosť potravín vo vybranom podniku cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 70 s.
- ČILLÍKOVÁ, Adriana. Význam bezpečnosti produktov pri spotrebiteľskom rozhodovaní : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 70 s.
- ŽILINČÁROVÁ, Valentína. Využívanie biopotravín v zariadeniach spoločného stravovania : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2018. 62 s.
- LUKÁCSOVÁ, Laura. Vývoj spotreby slovenských potravinárskych výrobkov : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2017. 70 s.
- POMPOŠOVÁ, Lucia. Nové trendy v oblasti potravinárskych výrobkov : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2017. 63 s.