Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 29  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0048950 xkni^"
  1. Environmentálne aspekty rozvoja podnikov. Vedecký seminár. Environmentálne aspekty rozvoja podnikov - I : zborník z vedeckého seminára : Bratislava, september 2008. Bratislava : Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM EU, 2008. CD-ROM. ISBN 978-80-225-2697-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  2. DŽUBÁKOVÁ, Martina. Kvalita v učiacej sa firme : dizertačná práca. Škol. Michal Leščišin. Bratislava, 2006. 135 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  3. LEŠČIŠIN, Michal. Manažment kvality. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2002. 231 s. ISBN 80-225-1593-0. [Počet ex. : 4, z toho voľných 3, prezenčne 1]
  4. LEŠČIŠIN, Michal. Manažment kvality : ekonomické aspekty. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2001. 225 s. ISBN 80-225-1340-7. [Počet ex. : 4, z toho voľných 2, prezenčne 2]
  5. LEŠČIŠIN, Michal - MACKO, Ján. Manažment kvality. 2. preprac. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2000. 308 s. ISBN 80-225-1305-9. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  6. LEŠČIŠIN, Michal. Základy manažmentu výroby. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 1999. 233 s. ISBN 80-225-1067-X. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  7. LEŠČIŠIN, Michal - MACKO, Ján. Manažment kvality. 1. vyd. Bratislava : Ekonóm, 1997. 308 s. ISBN 80-225-0838-1. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  8. LEŠČIŠIN, Michal - MACKO, Ján. Manažment kvality. 2. vyd. Bratislava : EU, 1994. 174 s. ISBN 80-225-0587-0. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  9. LEŠČIŠIN, Michal - MACKO, Ján. Manažment kvality. 1. vyd. Bratislava : EU, 1992. 174 s. ISBN 80-225-0456-4. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  10. LEŠČIŠIN, Michal. Manažment predvýrobných etáp. 1. vyd. Bratislava : VŠE, 1991. 172 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.