Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 10  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0066880 xknid^"
  1. POLÁKOVÁ, Michaela. Posudzovanie hračiek : bakalárska práca. Školiteľ: Ľudmila Kristová. Bratislava, 2011. 40 s.
    kniha

    kniha

  2. KOTRUSOVÁ, Zuzana. Informačná úplnosť obalov vybraných potravinárskych produktov : bakalárska práca. Školiteľ: Ľudmila Kristová. Bratislava, 2011. 41 s.
    kniha

    kniha

  3. HRUDKOVÁ, Monika. Rozbor príčin stiahnutia z trhu potravinárskych produktov : bakalárska práca. Školiteľ: Ľudmila Kristová. Bratislava, 2010. 42 s.
    kniha

    kniha

  4. HERMANOVÁ, Zuzana. Informačná úplnosť obalov vybraných nepotravinárskych produktov : bakalárska práca. Školiteľ: Ľudmila Kristová. Bratislava, 2010. 44 s.
    kniha

    kniha

  5. HOLOŠKOVÁ, Kristína. Informačná úplnosť vybraných potravinárskych produktov : bakalárska práca. Školiteľ: Ľudmila Kristová. Bratislava, 2010. 41 s.
    kniha

    kniha

  6. RUBANINSKÝ, Juraj. Povinné označovanie nepotravinárskych výrobkov uvádzaných na trh ES : bakalárska práca. Škol. Ľudmila Kristová. Bratislava, 2009. 59 s.
    kniha

    kniha

  7. SPAČEK, Lukáš. Skúšobníctvo v harmonizovanej oblasti : uvádzanie určeného výrobku na trh ES : bakalárska práca. Škol. Ľudmila Kristová. Bratislava, 2009. 55 s.
    kniha

    kniha

  8. HORVÁTHOVÁ, Eva. Zavádzanie REACH (Registrácia, hodnotenie, autorizácia a obmedzovanie chemických látok) do praxe : bakalárska práca. Školiteľ: Ľudmila Kristová. Bratislava, 2009. 46 s.
    kniha

    kniha

  9. HLAVIČKOVÁ, Andrea. Zavádzanie REACH (Registrácia, hodnotenie, autorizácia a obmedzovanie chemických látok) do praxe : bakalárska práca. Školiteľ: Ľudmila Kristová. Bratislava, 2009. 44 s.
    kniha

    kniha

  10. KRIŽMANEKOVÁ, Alexandra. Povinné označovanie potravinárskych výrobkov uvádzaných na trh ES : bakalárska práca. Škol. Ľudmila Kristová. Bratislava, 2009. 47 s.
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.