Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0207323 xpca^"
  1. MAJDÚCHOVÁ, Helena - SIVÁKOVÁ, Bernadeta. Prístupy k stanoveniu Beta koeficientu. In Variácie procesu objektivizácie v ekonomickom znalectve : zborník vedeckých statí. - Žilina : EDIS - vydavateľstvo Žilinskej univerzity, 2015. ISBN 978-80-554-1091-3, s. 88-97 [CD -ROM]. VEGA 1/0784/15.
    článok

    článok

  2. RYBÁROVÁ, Daniela. Komparácia ekonomickej a právnej bázy vybraného znaleckého posudku. In Variácie procesu objektivizácie v ekonomickom znalectve : zborník vedeckých statí. - Žilina : EDIS - vydavateľstvo Žilinskej univerzity, 2015. ISBN 978-80-554-1091-3, s. 115-120 [CD -ROM]. VEGA 1/0784/15.
    článok

    článok

  3. JAKUBEC, Miroslav. Stanovenie hodnoty hotelov. In Variácie procesu objektivizácie v ekonomickom znalectve : zborník vedeckých statí. - Žilina : EDIS - vydavateľstvo Žilinskej univerzity, 2015. ISBN 978-80-554-1091-3, s. 26-36 [CD -ROM]. VEGA 1/0264/15 (100%).
    článok

    článok

  4. KINTLER, Jakub. Využiteľnosť metód ohodnocovania ľudského kapitálu v znaleckej činnosti na Slovensku. In Variácie procesu objektivizácie v ekonomickom znalectve : zborník vedeckých statí. - Žilina : EDIS - vydavateľstvo Žilinskej univerzity, 2015. ISBN 978-80-554-1091-3, s. 48-56 [CD -ROM]. VEGA 1/0662/15 (100 %).
    článok

    článok

  5. SADUEVA, Gulzhan - KOVALEV, Andrej. Charakteristika znaleckej činnosti v Kazašskej republike. In Variácie procesu objektivizácie v ekonomickom znalectve : zborník vedeckých statí. - Žilina : EDIS - vydavateľstvo Žilinskej univerzity, 2015. ISBN 978-80-554-1091-3, s. 121-124 [CD -ROM].
    článok

    článok

  6. ŠTETKA, Peter. Hybridný model estimácie budúcich výnosov z trhovej realizácie produktových inovácií. In Variácie procesu objektivizácie v ekonomickom znalectve : zborník vedeckých statí. - Žilina : EDIS - vydavateľstvo Žilinskej univerzity, 2015. ISBN 978-80-554-1091-3, s. 160-168 [CD -ROM]. I-15-102-00 (100%).
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.