Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 10  
Vaša otázka: Heslá = "HACCP"
  1. PETRÓ-THURZA, Martha. Uplatnění ISO 9001:2000 v průmyslu potravin a nápojů. In Svět jakosti = World of quality. - Bartoň QSV ; České Budějovice, 2002. ISSN 1211-2011, Březen 2002, roč. 9, č. 1, s. 35-36.
    článok

    článok

  2. LACKOVÁ, Alica. Systém HACCP ako nástroj zabezpečenia kvality. In Ekonomický časopis = Journal of economics : časopis pre ekonomickú teóriu, hospodársku politiku, spoločensko-ekonomické prognózovanie. - Bratislava : Slovak Academic Press, 2001. ISSN 0013-3035, 2001, roč. 49, č. 6, s. 1145-1158.
    článok

    článok

  3. DUBRAVICKÝ, Jozef - HERIBAN, Ľuboš. Bezpečné potraviny v každej kuchyni : prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu. In Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2000, 2000, roč. 4, č. 11, s. 36-37.
    článok

    článok

  4. SIEKEL, Peter. Hygiena bez kompromisov : SVP a HACCP nie je výsada amerických astronautov. In Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2000, 2000, roč. 4, č. 12, s. 30-31.
    článok

    článok

  5. KEREKRÉTY, Jozef. HACCP - teória a prax : nástroj na zabezpečenie zdravotnej neškodnosti požívatín. Bratislava : Ing. Jozef Kerekréty, Potravinokonzult, Bratislava, 2000. 216 s. ISBN 80-968348-1-9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  6. ONDREJKA, Ján - GÖRNER, Fridrich. HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, 2000, roč. 45, č. 2, s. 27-28.
    článok

    článok

  7. GÖRNER, Fridrich - ONDREJKA, Ján. Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, január-marec 2000, roč. 45, č. 1, s. 7-9.
    článok

    článok

  8. KUHAJDOVÁ, A. - SLIVKOVÁ, E. - JANKŮ, Jaroslav. Poľnohospodárstvo a výživa. In Trend, 1995, roč. 5, č. 8, s. 16A.
    článok

    článok

  9. ONDREJKA, Ján. Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín. In Výživa a zdravie, 1995, roč. 40, č. 9, s. 177-179.
    článok

    článok

  10. KEREKRÉTY, J. Slovenské potravinárstvo čaká náročná úloha prispôsobiť sa normám Európskej únie. In Trend, 1995, roč. 5, č. 14, s. 16A.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.