Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 78  
Vaša otázka: Heslá = "biopotraviny"
  1. CHITRA, R. et al. Supply Chain Modelling in Organic Farming for Sustainable Profitability. In Agricultural Economics. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2023. ISSN 1805-9295, 2023, vol. 69, no. 6, pp. 255-266.
    článok

    článok

  2. KAPITÁN, Peter. Zelená revolúcia alebo návrat ku koreňom? In Tovar & Predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2023. ISSN 1805-0549, 9-10, č. 73, (2023.
    článok

    článok

  3. ČVIRIK, Marián - KORYTINOVÁ, Kristína. Consumer Ethnocentrism as a Factor of Perception of Organic Foods? Some Evidence of Young Slovaks. In DOKBAT 2022. International Bata Conference for Ph.D. Students and Young Researchers. DOKBAT 2022 : 18th Annual International Bata Conference for Ph.D. Students and Young Researchers. - Zlín : Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Management and Economics, 2022. ISBN 978-80-7678-101-6, pp. 89-98. I-22-104-00.
    článok

    článok

  4. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - BREZINA, Ivan, ml. Motívy a nákupne správanie spotrebiteľov na európskom trhu biopotravín: rozdiely medzi slovenskými a nemeckými spotrebiteľmi. In Významné aspekty udržateľného rozvoja : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-5002-4, s. 46-54. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  5. Významné aspekty udržateľného rozvoja : zborník vedeckých statí. Zborník zostavili: Malgorzata A. Jarossová, Ivan Hlavatý ; recenzenti: Małgorzata Krzywonos, Katarína Gubíniová. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. 98 s. [6,34 AH]. VEGA 1/0398/22. ISBN 978-80-225-5002-4.
  6. KITA, Pavol et al. Consumer Behaviour of Slovak Households in the Sphere of Organic Food in the Context of Sustainable Consumption. - Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Web of Science. In The Central European Business Review. - Praha : University of Economics Prague. ISSN 1805-4862, 2021, vol. 10, no. 1, pp. 1-17 online. APVV-16-0232, VEGA 1/0066/18.
    článok

    článok

  7. LESSASSY, Leopold et al. Le comportement du consommateur dans le domaine des produits alimentaires bio face au défi de la consommation responsable. Le cas de la Slovaquie et de la France. In ACTES. 26e conférence GREG-PGV. L’Europe est-elle la bonne échelle pour que les acteurs et les parties prenantes puissent relever les défis du futur? - Grenoble : Université Grenoble Alpes, 2020, p. 287-307. VEGA 1/0066/18, VEGA 1/0046/20.
    článok

    článok

  8. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Situácia na trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : habilitačná prednáška : odbor habilitačného konania: Obchod a marketing. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. 131 s. Habilitačné a inauguračné prednášky. ISBN 978-80-225-4703-1. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  9. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Organic Foods in European Union: The Brief Case of Organic Farming, Consumption, Distribution and Import of Organic Foods. In Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism. International Scientific Conference. Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. ISBN 978-80-225-4646-1, pp. 179-188 CD-ROM. VEGA 1/0546/17.
    článok

    článok

  10. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta - KRNÁČOVÁ, Paulína. Organic Food in Slovak Social Catering Facilities. In Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. - Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019. ISBN 978-83-7789-594-8, s. 155-163. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.