Výsledky vyhľadávania

  1. KITA, Pavol et al. Consumer Behaviour of Slovak Households in the Sphere of Organic Food in the Context of Sustainable Consumption. - Registrovaný: Scopus, Registrovaný: Web of Science. In The Central European Business Review. - Praha : University of Economics Prague. ISSN 1805-4862, 2021, vol. 10, no. 1, pp. 1-17 online. APVV-16-0232, VEGA 1/0066/18.
    článok

    článok

  2. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Situácia na trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : habilitačná prednáška : odbor habilitačného konania: Obchod a marketing. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. 131 s. Habilitačné a inauguračné prednášky. ISBN 978-80-225-4703-1. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  3. LESSASSY, Leopold et al. Le comportement du consommateur dans le domaine des produits alimentaires bio face au défi de la consommation responsable. Le cas de la Slovaquie et de la France. In ACTES. 26e conférence GREG-PGV. L’Europe est-elle la bonne échelle pour que les acteurs et les parties prenantes puissent relever les défis du futur? - Grenoble : Université Grenoble Alpes, 2020, p. 287-307. VEGA 1/0066/18, VEGA 1/0046/20.
    článok

    článok

  4. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Organic Foods in European Union: The Brief Case of Organic Farming, Consumption, Distribution and Import of Organic Foods. In Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism. International Scientific Conference. Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. ISBN 978-80-225-4646-1, pp. 179-188 CD-ROM. VEGA 1/0546/17.
    článok

    článok

  5. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta - KRNÁČOVÁ, Paulína. Organic Food in Slovak Social Catering Facilities. In Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. - Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019. ISBN 978-83-7789-594-8, s. 155-163. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok

  6. Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode 2018 : zborník vedeckých statí. Zostavili: Peter Červenka, Ivan Hlavatý ; recenzenti: Daniel Kastl, Ivan Hečko. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. CD-ROM 87 s. [5,69 AH]. ISBN 978-80-225-4568-6. [Počet ex. : 3, z toho voľných 1, prezenčne 2]
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  7. LACKOVÁ, Alica - ZSAPKOVÁ, Eleonóra. New Products and Their Launching on the Food Market. In Marketing and Market Facing Product and Technological Innovations : Monograph. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018. ISBN 978-83-63978-75-4, pp. 110-134 [1,28 AH]. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok

  8. CIERNAK-EMERYCH, Anna et al. Interests of Organic Food Consumers. - Registrovaný: Web of Science. In Hradec Economic Days 2018 : Production Economics in the Context of Industry 4.0. International Scientific Conference. Hradec Economic Days : Double-Blind Peer-Reviewed Proceedings Part I. of the International Scientific Conference : January 30-31, 2018, Hradec Králové, Czech Republic. - Hradec Králové : University of Hradec Králové, 2018. ISBN 978-80-7435-700-8. ISSN 2464-6067, p. 151-158.
    článok

    článok

  9. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka et al. Characteristics of Selected European Associations Promoting Organic Farming Practices and Development in this Field. - Registrovaný: Web of Science. In International Conference on European Integration 2018. International Conference. International Conference on European Integration 2018 : Proceedings of the 4th International Conference on European Integration 2018 : May 17 – 18, 2018 Ostrava, Czech Republic. - Ostrava : VŠB - Technical University of Ostrava, 2018. ISBN 978-80-248-4169-4. ISSN 2571-029X, p. 575-583 online.
    článok

    článok

  10. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Názory výrobcov biopotravín týkajúce sa ekologických obalov. In Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode 2018 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4568-6, s. 23-28 CD-ROM. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok