Výsledky vyhľadávania

  1. PUPIŠOVÁ, Iveta. Hotelová etiketa. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2020. ISSN 1337-0545, 2020, roč. 14, č. jar, s. 48-50.
    článok

    článok

  2. PUPIŠOVÁ, Iveta. Aby vám hosť aj zamestnanec dôverovali. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2020. ISSN 1337-0545, 2020, roč. 14, č. leto, s. 42-43.
    článok

    článok

  3. MIŠÚN, Juraj - MIŠÚNOVÁ HUDÁKOVÁ, Ivana. Importance of Management Function Control in Slovak Companies. In 23rd Eurasia Business and Economics Society Conference. Eurasian Business Perspectives : Proceedings of the 23rd Eurasia Business and Economics Society Conference. - Cham : Springer International Publishing, 2020. ISBN 978-3-030-40159-7; 978-3-030-40160-3 (e-Book. ISSN 2364-5067; 2364-5075 (electronic), pp. 61-76. VEGA 1/0135/17.
    článok

    článok

  4. Trendy v manažmente a ekonomike z pohľadu ochrany, podpory a rozvoja verejného zdravia : recenzovaný zborník vedeckých statí. Redakčné a zostaviteľské práce: Michal Adamišin. 1. vydání. České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. CD-ROM 179 s. 1. etapa projektu: Inovatívne prístupy v riadení zdravotníckych organizácií. ISBN 978-80-7556-042-1.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  5. CATHALA, Hana. "Wow" wellness. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2019. ISSN 1337-0545, 2019, roč. 13, č. jeseň, s. 65-68.
    článok

    článok

  6. JANKELOVÁ, Nadežda - VALENČÍK, Tomáš - ZÁLEŽÁKOVÁ, Eliška. Tvrdé a mäkké manažérske faktory v kontexte inovatívnych prístupov k riadeniu organizácií. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 38-45 online. VEGA 1/0109/17.
    článok

    článok

  7. VERNER, Robert - ROSOCHA, Ladislav. Improving the Quality of Health are Facilities Based on Working Culture. In Quality and Leading Innovation. International Scientific Conference. Quality and Leading Innovation V. : International Scientific Conference. - Košice : University of Economics, Faculty of Business Economics with Seat in Košice, 2019. ISBN 978-80-225-4672-0, s. 214 CD-ROM.
    článok

    článok

  8. HINČICA, Vít et al. The Role of Staff in the Internationalization of SMEs: Evidence from Czech Companies. In Scientia et societas : časopis pro spoločenské vědy a management. - Praha : Newton College, 2019. ISSN 1801-7118, 2019, roč. 15, č. 4, s. 68-85.
    článok

    článok

  9. Gospodarka - Zmiany - Zarządzanie 2018 : Nowoczesne koncepcje zarządzania z: VI Międzynarodowa Konferencja Naukowa, (Sosnowiec, Polska). Recenzenci: Helene Kościelniak, Zbigniew Widera. 1. edycja. Sosnowiec : Oficyna Wydawnicza Humanitas, 2018. [185 s.]. ISBN 978-83-66165-08-3.
  10. HAJDUOVÁ, Zuzana - LACKO, Roman. Kvantitatívne hodnotenie úrovne služieb. In STEP III.. Workshop. Zborník príspevkov z workshopu STEP III. : 8.11.2018, Košice. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4583-9, s. 39-44 CD-ROM.
    článok

    článok